Jump to content

stambinho

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно stambinho

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda 2.2 I-DTEC automatik
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. дюзите са свалени и изпратени за проверка мисля ,че следващата кола ще ми е бензин ,не че и там не стават магарии
  2. по колко ги даваш? първо искат да сменят помпата и след това най- вероятно и дюзи
  3. това след оправянето на помпата ли ще се разбере дали ми трябва?
  4. Помпата е със стружки вътре Всички тия помпи,дюзи откъде мога да намеря. Намерих комплект помпа с дюзи за 2400, втора ... как е като цена.. на мен ми се вижда доста
  5. Колата изгасна в движение с около 20-30 км в час и след това не пали. Ще питам точно каква грешка изписва.В Бургас в един сервиз
  6. Здравейте! Имам проблем с двигателя на Хонда Акорд 2.2 и-дтек. Трябва ми сервиз,който може да ремонтира "помпа за високо налягане" или такава втора употреба.Имате ли идея към кого да се насоча?
  7. на мен ми пише в този сайт,че ВИН ми е невалиден.Идея какво да правя ? Кода на радиото е 10000079
  8. До голяма дискусия ви докарах.Все пак някой ако може да даде мнение на поне този от всичките ми въпроси : Препоръка от Годеч - софтуерно да се пипне и ЕГР без физическа намеса по него.На мен ми се струва опасно за двигателя ? Или греша ?
  9. DPF не се появява,но според вас от неговата настройка се появява ЕГР грешката?Естествено от Адлер Годеч ми казаха ,че може да е от това.След като обясних ,че е правено в Адлер Варна вече не бе възможно да е от това Препоръка от Годеч - софтуерно да се пипне и ЕГР без физическа намеса по него.На мен ми се струва опасно за двигателя ? Или греша ?
  10. https://adler-auto.bg/bg/contacts има го в официалния им сайт тоест и според двама ви е от софтуера при ДПФ,а не от ЕГР ,както показва на компа?
  11. специялно ходих до Варна - Adler ,защото изчетох всичко в нета и тук - Русе,Адлер сервиз(с централа Годеч) ,София ...и накрая се оказа ,че ДПФ е бил премахнат преди това иииии само софтуера пипаха с 5 год. гаранция уж.Иначе откъде 300лв. спестени ?Щото вече съм дал към 1000лв. за тия щуротии,а още не мога да я карам спокойно и да и се радвам.
  12. Здравейте! Купих си Акорд 2009 2.2 дизел автоматик преди 3 месеца.Нямате си представа за какво вълнение ставаше дума...е да ама то се изпари след 150км няъде.ДПФ- след няколко несполуки тръгнах да го махам.Хубаво само дето той вече не беше там.Софтуерно премахване и всичко е точно. Мина месец ,тръгвам на дълъг път и хоп чек-а.Видяха ,че е от ЕГР - почистиха го .Месец каране в градско - всичко е наред.Тръгвам на дълъг път и хоп пак.Като колата си влиза в авариен режим и няма мощност. Това става при различна скорост на магистралата.Интересното е,че когато изгася колата и после я запаля ,колата си има мощност дори и със светещ чек (след 10-100км пак губи мощност).В сервиза - пак ЕГР .Почистиха и пътищата на ЕГР.Майсторът каза ,че е свалил и самия ЕГР и ръчно го е отворил и затворил и единият път някаква пружинка не се била върнала докрай.Та имам няколко въпроса: 1.Някакви идеи как да се оправи проблема? 2.Възможно ли е да е от пружинката ?И ако да-може ли да се смени само тя ?Въреки ,че е електрически ЕГР...как пружина..нз 3.Възможно ли е да е от горивен филтър/дюза ,ламбда сонда след като не дава грешка на компа от тях? 4.Четох,че нов ЕГР често не оправя проблема ? И колко струва един такъв.Аз намерих за космическа сума от порядъка на 2000лв. 5.Извънградско разхода ми е около 8л/100км. в повечето време със светещ чек и не пълна мощност (130-140км/ч) ,но в града е 12-13л.,което ми се струва ,че е доста.Може ли да има връзка с проблема ми ?Благодаря .Дано най-накрая се оправи всичко,че да и се насладя като хората
×
×
  • Създай нов...