Jump to content

eXeRv

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно eXeRv

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Legend
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Казанлък

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Dragi4 ако компресора се намира някъде отпред е вероятно да е смлян. Иначе двигателя е добре.
  2. А поради някаква причина не ми дава да пиша в полето, за да отговоря на личните съобщения. Идеи защо?
  3. Здравейте! Пуснал съм си известията, така че виждам всички съобщения. Просто за момента изчаквам застрахователите да кажат за колко ще я оценят и не смея да барам нищо по колата, за да не се наложи пак да се снима. Най-вероятно ще я продавам на части (ако няма някой, който да ми даде добра цена за цялата), така че може да пишете на ЛС и ще ви отговоря, когато всичко стане ясно. Благодаря за търпението и поздрави!
  4. Здравейте на всички. За съжаление имам тъжна новина и вече не съм ви колега. Вчера по пътя Стара Загора - Казанлък Легендата поднесе в един завой като карах с около 120 км/ч и то изпреварвах... Тъй като малко късно видях, че е валяло и асфалта е "лигав" не можах да я вкарам в пътя и обрах скалите. Пак късмет, защото всички сме невредими и наистина колата се оказа корава. Щетите са главно отпред, задната лява джанта е хлътнала навътре и най-вероятно е усукана, но вътре е добре. За сега не знам от Евроинс какво ще ми изплатят, но евентуално ще я продавам на части, така че ако имате нужда можете да ми пишете. За сега имам само 2 снимки, така че по-нататък ще кача още. Колата беше запазена, така че отвътре е екстра, отвън вече не
  5. И аз нямах тропане, но като отидох на стенд колата не можа да го мине, понеже се оказа, че носачите са за смяна. И там ги напъваха с щанга. Тропане ми казаха, че най-вероятно няма защото тампоните са здрави. В крайна сметка ги рециклирах преди 2 месеца и минах стенда, но с толкова каране и дупки по нашия край не знам дали отново не са
  6. Аз бях сложил 5W30 на Castrol и го хапва като топъл хляб... Дали идеята за 5W-20 или 0W30 ще подобри нещата? Някой може ли да каже с такива масла какво е положението? Другия път мисля да не слагам същото масло, защото явно не е много добре. Колкото до накладките с TRW съм и свирят ужасно много, но само предните... все едно съм с влак. Дисковете си личи, че са сменяни, но всеки ми казва, че не може да свири от тях, а като нищо да са някакви евтини. Днес поръчах накладки на Brembo и само се моля да са по-добре.. Още не съм сменял масло на скоростната кутия, та да попитам при вас как сменя скоростите- гладко без да се усеща или винаги се усеща при смяна? Защото при мен се усеща доста и се чудя да не е заради вече старо масло, макар че продавача ме уверяваше, че е сменяно.
  7. Някаква идея от къде мога да закупя предни накладки АТЕ? В Хонда ми казаха, че нямат налични. Отделно трябва да чакам над месец за оригинални.. Чудех се за вариант на Делфи, ама не знам дали и те няма да свирят..
  8. Какво масло ползвате? Моята е пълна ламя .. за няма и 4к км изгори над 200мл
  9. Проблема с щеката е решен - открих го А какви накладки ползвате? Аз смених моите с чисто нови TRW, но направо няма такова свирене.. Виках дисковете да не са фалшиви нещо и за това да свири така, но "майсторите" ме уверяваха, че не може да е от дисковете.. В крайна сметка днес им направиха канал през средата, но все пак свиренето все още го има (не знам дали е намаляло, защото като е мокро сякаш свири по-малко). Все пак си мисля, че с тях няма да стане и се чудя дали да пробвам друга марка, а в крайна сметка може би и оригинални дискове? Някакъв съвет?
  10. Има ли как да проверя количеството на маслото на скоростната кутия?
  11. Ами вече само 19, защото 21 и 34 са счупени доколкото разбрах и не мога да намеря само тях.. Всъщност помпата е влезнала навътре и не съм мн сигурен какво точно е счупено. Колкото до bluetooth-a, мисля че открих решение на проблема, но не знам дали става точно за модел 2007ма. Ето линк: https://hondakarma.com/threads/honda-legend-kb1-bluetooth-audio-streaming-usb-and-line-in.23211/live Вътре има и линкове към адаптера и кабелите, които са нужни за това, но тепърва почвам да го чета и аз..
  12. Ако открия как може да се оправи ще пиша веднага, надявам се и вие да успеете. Видях си ченджъра в горния ляв ъгъл в багажника, но не мога да го отворя с копчето .. не знам каква е причината, дали нещо с копчето или нещо е блокирало.. И си се чудя да се занимавам ли да ходя при някой "майстор", но да не вземе да я "оправи" и след това наистина да има проблем..
  13. И аз не откривам колата, но и отзад нямам никакво капаче - има газова.. Иначе пръскачката за фаровете струваше 450лв някъде и няма как да взема само дюзата ми каза майстора, защото болтчетата били счупени или нещо от сорта.. Мисля в крайна сметка да залепя капачката и да изключа тез пръскачки..
  14. Не ми отваря линка на мен. Аз имам нов "проблем". От няколко дена ми изписва "Navigation door unit is open. Please close the door." или нещо от сорта и навигацията ми се рестартира и така през някакво време. Не разбирам какво точно трябва да означава това.. На някой да му се е случвало? Също така имате ли представа дали мога да вържа телефона си c bluetooth-a на колата?
  15. Dragi4 то добре че е 105 лв ама от къде да го поръчам? Можеш ли да ме насочиш? Иначе пратих носачите и уж са готови, утре ще ги получа. Задните тука в града успях да ги рециклирам.
×
×
  • Създай нов...