Jump to content

dimitur123

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dimitur123

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ямбол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря много за изчерпателната информация ! И да за десният волан сте прави макар че само съм се возил при мои познати с десен волан знам че им е кофти при изпреварване защото нищо не се вижда .. иначе било същото ама така като ви глрдам коментарите най вероятно ще отпадне но не се знае .. и да като харесам някоя кола веднага ще качвам снимки и коментари плд тях за второ мнение от вас
  2. Да имам и и друг въпрос към вас колеги .. Родителите ми са в англия и им казах за този акорд и баща ми каза че същите но с десен волан разбира се там ще го взема за 2000-2500 паунда !! Разликата в парите е огромна а колата е една и съща предполагам дори там най вероятно е по добре подържана ,но разликата е че е десен волан но предполагам за разликата в парите бих се прежалил с десвн волан ..С другите пари мога да я стегна като нова които ще ми останат .. Според вас заслужава ли си ?
  3. Ами не несъм го виждал , може ли да ми го покажвш или поне за име да говоря с човека лично?
  4. Даа ще се прочета още някои неща които ме интерсуват кии ще поразпитам в някои сервизи лошото е че в Ямбол няма сервиз на хонда а и наблизо незнам къде има да питам и дам за някий съвет .. блатодаря за съвета ии след някой друг месец ще изкоча с снимчици да ви се похваля хаха
  5. Благодаря колега за бързият отговор ! Като за бюджет съм приготвил около 12-13к предполагам че стигнат като за колата най много до към 10-11 да може да ми остант едни 1000-2000 лева за да я обслужа и регистрирам ? дали ще ми стигнат за по стегнат фейслифт ?
  6. Здравейте колеги ! От доста време се каня да си купя акорд 7-генерация ноо все немога да се реша, но от 2 седмици много взех да чета различни форуми сайтове и така нататак .. тази статия от 1страница до тази съм я прочел цялата хаха , но все още немога да преценя дизела или бензина и дали преди или след фейслитва са по читави и като цяло до сега съм карал само бензин и затова се колебая ,защото най вече заради този маховик на дизела е много скъп ако стане нещо хаха .. може ли да ми дадете съвет кой двигател да избера и какво да гледам в една хонда като реша да я копувам защото съм млад и не разбирам много от коли като цялло ! Благодаря предварително !!
×
×
  • Създай нов...