Jump to content

vasil_daskalski

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно vasil_daskalski

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord Type S 2003
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Contact Methods

  • Skype
    no

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колега аз продавам два фара оригинални ама са от "десняк". Обявата я има във форума, а има и тема как да се направят да светят както европейските. Не е нещо сложно но изисква малко време.
  2. Най - вероятно проблема е запушване в радиатора на парното, както каза колегата policeman. Аз го имам абсолютно същия проблем на акорда. Преди месец бях на майстор на климатици (препоръчан) който провери механично и с диагностика дали клапите работят правилно. Едно от моторчетата работеше по - бавно от другите и след почистване и настройка на цялата система от клапи се оказа, че ситуацията е същата. От лявата страна е топло от дясно духа студено. След като загряхме колата без да работи парното на място пуснахме на май-топло да духа на средна степен.От всички клапи духна топло, но в следващите 15-20 секунди въздуха от десните клати истина осезаемо ,даже най-дясната дъха студено. След изключване на парното и около 5 мин бед да работи вентилатора го пуснахме пак и ситуацията се повтори - отначало топло навсякъде и изстиване за 15-20 секунди на дясната страна. За мен това е показател че радиаторчето не може да смогне тъй като не се загрява цялото. Пробвай дали в началото, на вече загрял автомобил, при пускане на парното духа топло навсякъде и след това изстиват пасажерските клапи, като най-дясната почва да духа студено след 5-10 секунди, а дясната от двете средни след около 20 сек. Ако е така значи е радиаторчето. Аз като се стопли смятам да направя промивката с калгона и дано стан, че стигне ли се до смяна работата става дебела. Радиаторето е само оригинално и 630 лв.+ 100-150 за смяна.
  3. Заравяйте колеги, днес бях при Илия Шопов да четем колата.Оказа се, че стоп машинката прави парчета и ту работи ту не. Сложихме една друга /той имаше такава/ и до момента няма проблем, вече VSA не свети. Благодаря на REFTO и за помощта!
  4. Колега RIFTO как да свържа с Илия Шопов.
  5. Здравейте колеги, новобранец съм във форума и съвсем наскоро се сдобих с един акорд 7, 2003г., тайп С, 2.4 - декняк. Като я взех само чека светеше но има английска газова и като се покара на бензин гасне. Но от няколко дни светкат и двете лампи с триъгълника и АВС_а. Проблема е, че не светкат при всяко натискане на спирачката ами и аз незнам кога точно.В повечето случай когато съвсем леко натисна спирачката, само да убие леко скоростта преди светофар или като слизам от бордюр. Те и дисковете са криви, ако има значение за АВС системата де. Момчето от което я взех ми е познат и каза че са светели и трите лампи - АБС,АВС и триъгълника.Сменили са му два датчика и се е оправила, но сега пак светкат двете без АБС_а но не винаги,след гасене и палене изгасват и след натискане на спирачката но не винаги пак светкат. Аз съм от Пловдив и ако е удобно да кажете къде да ида да я прочетат с оригинална програма ХДС та да видим какво се случва с тая система за стабилност. Някъде в темата срещнах че проблема се появява и след смяна на заден лагер, а на моята е сменен преди месец точно преди да я купя. Интервенциите по смените са извършени в сервиз в ж.к.Тракия и незнам дали диагностиката е ХДС или някаква обща.
×
×
  • Създай нов...