Jump to content

BERK13

Фен
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About BERK13

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 11/04/1985

Profile Information

 • Кара
  HONDA CR-V 2.2 i-CTDi 2008г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Euskirchen Deutschland
 • Интереси
  BMW, HONDA

Recent Profile Visitors

355 profile views
 1. Колеги днес ъпдейтнах картите на навигацията. Ако има интересуващи се ето тук ЦЪК е обяснено кое как става и от къде се сваля. Успех!
 2. BERK13

  Чип тунинг N22

  Момчето, което се занимаваше с софтурното премахване на DPF филтъра ми гарантира, че с темпомата няма да имам проблем.
 3. BERK13

  Тракане

  Колега маховика е сменен. Проблема го имаше и преди смяната.
 4. От известно време при гасене на двигателя се чува някакво тракане. Долу горе същия звук се чува и след натискане на съединителя. Примерно карам бавничко на 1-ва и рязко като натисна съединителя почти винаги се усеща. Иначе, като се движа по-бързо при смянята на предавките се усеща само сабо тупкане. След 2500 оборота има и тресене. Съединител и маховик са сменени. Cr-v i-ctdi 2007. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
 5. BERK13

  Чип тунинг N22

  Вчера ходих до Русе да ми махнат DPF филтъра + РЕМАП. От 140 кс на около 180 кс, но не съм 100% сигурен за мощността, понеже не сме качвали колата на диностенд. Иначе съм доволен и разликата във вървежа се усеща. Двете процедури ми струваха 350 лв.
 6. Здаравейте, колеги! Благодаря много за отговорите! Наистина и на мен всеки майстор, който я видя колата ми каза, че е нормално да се чува този звук, но никой от тях не можа да обясни каква е причината. Иначе при мен от вчера насам звука изчезна. Нито се чува онова хъркане, нито по-силното свирене на турбото. Във вървежа на колата няма никакава промяня. Сега ми остана да се чудя какво стана, че всичко се оправи от само себе си.
 7. Чува се това https://youtu.be/hU2O8T1JCuk Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk
 8. Не трябва ли да се чува тракане или нещо такова? Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk
 9. Здравейте, колеги! От няколко дена имам проблем с колата. Забелязах, че при форсиране като падат оборотите се чува звук наподобяващ хъркане. Звука се чува от лявата страна някъде около кутията за бушоните. Освен това и турбото започна да свири. Преди почти не се чуваше. Не знам дали двете неща са свързани, но ще съм ви благодарен, ако споделите мнение. Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk
×