Jump to content

darkki

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно darkki

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Велико Търново / Варна
  1. Благодаря за бързият отговор , надявам се да е по-големият мотор, но като каза и се загледах повече. Май съм пропуснал доста неща в гледането си ( просто е рядкост да видиш бройка в толкова запазен вид ) .
  2. Здравейте , харесах си Civic 6 gen 1.4, но немога да го разбера дали е 75 или 90 коня ; в обявата пише, че е 90 коня, но отзад пише 1.4i, а не 1.4is. Което ме притеснява, някой може ли да помогне ? Ето и обявата : http://www.cars.bg/c2125620 , в Петък ще ходя да я вземам и не знам каква е всъщност, което ме притеснява - дали е 1.4i , със сменена гарнитура и подобни или си е наистина 90 коня ?
  3. Добре, спрях се на друга, която е малко по-скъпа, но изглежда доста по-запазена ; въпроса ми е, трябва ли да се притеснявам, че е внос от Германия ?
  4. Супер, значи ще търся нещо друго, а те като цяло, няма много оферти, които да са добри поне в рамките на моя бюджет . На снимката на двигателя се вижда шина , това също ли е показател за удар или ?
  5. Здравейте, от скоро искам да си купя кола и тя ще ми бъде първа. Разглеждах различни марки и модели, но като цяло се спрях на въпросния модел. Прочетох каквото успях да намеря и смятам, че колата ще ми пасне добре ( евтина е , нисък разход , добра динамика , най-вече здрава ). Като цяло съм се спрял на 1.5 vtec 114к.с. D15Z6 и по конкретно на ето тази обява : http://www.cars.bg/c2026085 . Какво бихте ми препоръчали да гледам за дефекти и проблеми при огледа, освен тривиалните ръжди и скъсано ? Бях чувал, че е важно дали загрява нормално или е много студена? Благодаря за помоща предварително.
×
×
  • Създай нов...