Jump to content

DeNiVeL

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно DeNiVeL

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Mercedes
  • Пол
    Женски
  • Място
    Geramany

Последни посетители

353 профилни разглеждания
  1. Win7err, проверих го тук, горе долу е на същите пари. Първо ще гледам Сивика и ще решавам.
  2. Krass-mir, ще погледна сервизната книжка, като отида на място и съответно ще я пробвам. Аз ще ходя с мъжа ми да я гледаме, но нямаме тук на място някой, който да разбира от автоматици, за да го вземем с нас, иначе нямаше да се допитвам тук във форума Доста теми изчетох тук както за маслото ATF-Z1 и за смяната му, така и много други. За разхода също знам, че ще харчи повече от Vtec, който е по икономичен но при това наличие в момента на пазара, а Vtec са рядкост. Аз в по горния пост визирах разликата на разхода м/у Сивик и Акорд, че е доста осезаем. Принципно колебанието ми е м/у двата модела, но разхода ме спира на този етап. Иначе Акорда, който пробвах вчера беше доста добре както писах по горе на 85 хил. км., 97 год. обаче и е карана от пенсионер. Много стегнат и без никаква ръжда, но има малко външни забележки. В крайна сметка ако тази не ми хареса, ще трябва да направя компромис и да взема с ръчни скорости, или да изчакам. Но кола трябва скоро да взема, ограничена съм с времето. А компромис да сменя с друга марка автомобил абсурд Благодаря ти за отговора, всяко мнение е полезно за мен. Поздрави
  3. Мерси за отговора. Така или иначе, ще се гледа на място първо и ще я пробвам да видим как ще е? Но исках да чуя мнения, за да знам дали си заслужава да минавам 300 км. за да я гледам.
  4. Някакъв сервиз правил ли си на скоростите, като я купува? Принципно се прибирам с кола до Бг. и ако я взема с нея ще пътувам и евентуално ще я карам за пълен преглед. До сега винаги така съм правила и като има нещо за смяна и обслужване по колата, съм го правила в Бг.
  5. Аз две години карах Civic Vtec 1,5 114PS, и му бях навъртяла над 25 хил.км. Когато го продадох беше на почти 200 хил., но беше с ръчни скорости. Бах много доволна от колата, но в последствие имахме две и се наложи да се разделя с нея. Вчера пробвах един Акорд 1,8 на 85 хил. км. 1997 г. автоматик, но високият разход ме притеснява, иначе колата беше много добре, със малки забележки от вън и без никаква ръжда. Колебая се, а няма много автоматици до парите, които съм определила горе-долу.
  6. Здравейте колеги, предстои да си купя Хонда, като държа да е автоматик. Спряла съм се на един немски Сивик 1,4 iS, 90 PS, 2001 г. на 200 000 км., с газова уредба. По описание на автокъщата мотора и скоростите са в много добро състояние, с проверена сервизна история и цена от 1399 €. За съжаление тюфа е изтекъл миналия месец и колата има лека напречна вдлъбнатина на шофьоската врата от лек удар. Обаждах се днес и свалиха на 1200€. Притесняват ме километрите за автоматика? Но пък има ГУ и изглежда в много добро състояние. Пускам ви линка за да си кажете мнението, дали си заслужава да се хвърлям да я взимам? Мисля, че е възможно да свалят още 50-100€ заради Тюфа. Ето линка: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=221711562& Благодаря предварително за всички отговори.
×
×
  • Създай нов...