Jump to content

marinpopov

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от marinpopov

  1. Здравейте , колеги имам следния проблем, взе да ми изключва круиз контрола както карам, и все по трудно се сетва. В началото исключваше сам при каране и като го сетна пак включва, но започна да се задълбочова пробллема и вече едно, че изключва ами и трудно включва след поредица натискане на сет-а. Някой ако може да помогне благодаря предварително. CRV 2007 CDTI 140 коня
  2. мисля, че преди съм описвал просто трябва да се намери поста
  3. В София в PS Tuning ме прецакаха,в Овча купел се намират, колкото до чоека, който ми оправи нещата е в Пловдив, който го устройва да ми пише на лично, ще му дам координати
  4. Не, приплъзването беше на стария съединител. При свалянето установихме, че май е сменян само феродовия диск, имаше и леко омасляване в следствие теч от семеринга на коляновия вал, но всичко смених де т.к имаше луфт и маховика.(маховик, притескател, феродов диск,лагер и семеринг на коляновия вал всичко чисто ново), та за това е въпроса защо претриса при тръгване. Ако при леко потегляне натисна пак леко съеденителя и после го отпусна пак след като леко е тръгнала няма проблем. Но директно отпускане с подаване на газ тресе, даже на задна е по-зле т.е. усеща се повече
  5. с подаване на малко повече газ по слабо се усеща
  6. да абсолютно и съм ги купувал и зимните и летните чисто нови
  7. Смених съединител комплект и маховика включително, проверени тампони двигател всичко е шест, но има едно претрисане при потегляне на 1-ва и нямам идея от какво може да е, и преди го имаше но си мислех, че е от съединителя. Ако някой има идея МОЛЯ да помогне. Благодаря предварително.
  8. Здравейте колеги да ви кажа от личен опит, та много е важно да е пипнат софтуера от човек , който разбира. Аз имах проблеми с едни големи "Разбирачи", яко ми бяха омазали софтуера, но това е друга тема. След като ми я пипна човек, който разбира разликата е голяма, колата върви мазно има мощност и няма дупка при включването на турбото.
  9. Благодаря много за отговора, около 170 коня е сега.
  10. Да ти каже въобще не му вярвам, но това което ме учудва е как изкара 20 000км и все е така, аз по принцип не я режа, само ако се наложи по екстремно изпреварване иначе карам кротко но все пак не са малко километрите. Маховик не е сменял сигурен съм, но тя няма никакви вибрации в момента, та не знам необходимо ли е да се сменя в такъв случай? А другото, което си мисля ако не е ок монтажа(т.е какво може да се постави грешно) няма ли хептен да е скапано вървенето?
  11. Здравейте, колеги имам странна ситуация и реших да драсна във форума за помощ. Става въпрос за хонда CRV дизел 140 коня 2007г. 2.2 i-ctdi. Преди около 20 000км. и махнах ДПФ и вдигнах малко мощността софтуерно, но нещата не бяха направени добре и при рязко настъпване на газта префорсирваше още тогава, все едно приплъзва съединителя, и до скоро все така, търсих читав човек да им оправи бакиите на тези "софтуерни специалисти". Оправих софтуера и сега колата е перфектна но това преплъзване пак го има на 4-та 5-та на около 2000 оборота настъпя ли рязко приплъзва, на по-малките предавки няма проблем. Мисълта ми е, че ако е съединителя той нямаше да изкара толкова километри, защото няма промяна от преди 20 000км даже повече, на ниските предавки е пушка. Та каква може да е причината, имайки в предвид, че като е купих малко преди да светне ДПФ онзи ми каза , че е сменян съединителя, не че има значение но недоумявам какво може да е. Четох, че може масло от семеринга да е потекло и да го омасли знам ли аз вече, ако някой може да помогне благодаря предварително.
  12. Не се е появил сега, така я купих и си мислих , че като сменя маслото и ремъците ще изчезне, ама не. Като че ли, като я купувах, другите, които гледах работеха по-мазно и го нямаше този шум , но е възможно и да се заблуждавам. За първи път имам Хонда , помислих ,че е някакъв проблем, дано не е.
  13. Здравейте колеги, става въпрос за CRV 2007г. 2.2 дизел чува се лек шум на празен ход, ролки и ремъци са сменени. Шума е лек все едно някакви ситни съчми са ти в шепата или тънко синджирче и разклащаш, като дам газ изчезва шума, ако някой знае какво може да е да драсне. Благодаря предварително
  14. Здравейте, колеги пиша ако някой се е сблъсквал или знае какво може да е да пише.Црв-то е дизел 140 коня 2007г. чувам накакво виене при достигане на 1750-1800 оборота и така до 2000 оборота и край няма го.Проверих всичко масло скорости, диферинцеал ремъци всичко е ок.Някой път е леко почти не се чува друг път като все едно набира тролей уууууууу и е постоянно ако държа тези обороти, независимо дали е на скорост или не само в тези обороти се чува немога да кажа че е силен звука но се чува.
  15. Е ти пък как ще дам да не съм луд транспорта платих
  16. Здравейте, колеги да ви се оплача и да ви предупредя да не взимате нищо от тази морга " Даро с.Нови Хан" особено през интернет. Писах им във ОЛХ, че ми трябват лайсните на вратите под прозорците , че на моите е напукано уплътнението иначе са супер лъскави и т.н. Пишат ми има, казват цената (явно кореспондирам с ШЕФА на моргата) и аз му казвам искам 4-те направо ако са в добро състояние ми ги изпратете по еконт, ако не са читави изобщо не ми ги изпращайте аз си имам такива. А не ок е всичко изпращат ми ги аз отивам в еконт и като ги отварям не вярвам на очите си, тази кола вероятно е горяла уплътненията изгорели и се разтекли по лайсните чак надолу, уплътненията се разпадат в ръцете ти и едната 15 см навътре пречупена направо. Служителите на еконт и те гледат и се хванаха за главата какво ми изпращат с цена 172 лв след 15 мин. звънене на всички телефони, които имат еконт се свързваме със собственика на моргата и аз го питам знаете ли какви отпадъци ми изпращате и т.н. и той започва да се прави на луд работниците ги пратили и тем подобни. Звънят му служителите на еконт за да питат кой ще плаща на обратно и той има казва вие сте длъжни да му вземете парите и им затваря телефона, и те няма какво, казват ми ако не платите трябва ние да платим идването и връщането, аз естествено платих те нямат вина.Та пазете се от този мошеник и селски тарикат тел. му е 0888 641 595 а на един от служителите му е 0897 349 954 същите са като него.
  17. Ами аз дпф го премахнах софтуерно и физически,вчера смених свещите понеже като ги замерих с мултицед на този цилиндър на който имаше проблем ми даваше 2 пъти по голямо съпротивление и ми се струва че е от свеща, но ще наблюдавам и ще пиша, тази сутрин не ми светна иначе в последно време всяка сутрин светкаше.
  18. Здравейте, колеги да питам ако някой има опит да помогне светва ми чека за грешка с код "P16ce". Чета, че е проблем с подгряването преди ми светкаше чека много рядко и по някога гаснеше сам, но с времето зачести преди ми даваше свеща на 3-ти цилиндър.Завъртяхме свещите на 2-ри и 3-ти цилиндър за да видим от тоците ли е или от свеща. Светна пак на 3-ти свещите ги пробвахме ок са натегнахме малко лулата вътре и май задържа известно време, сега ми светна на 1-ви цилиндър и вече незнам някъде връзка ли да е хлабава идея си нямам ако някой може да помогне МОЛЯ.Вътре буксите светят(абсолютно чисти са) не мисля да е от тях.ХОНДА CRV 2007 дизел 140 коня.Благодаря предварително.
  19. Запушена дренажна тръба на климатика около 3л. вода изсточих, отдолу в дренажната тръба имаше нещо като шипка навряно, от вътре на вън я отпушихме и явно не е попаднала сама там ,поне аз не виждам как.Както и да е реши се проблема и добре че го хванах , че компютъра е точно под тръбата.
  20. нещо като вентилатор започна да просвирва, незнам там отдясно ли е вентилатора и защо при ляв завой само, чудна работа
  21. Здравейте, колеги имам странен шум при ляв завой при включен климатроник отдясно се чува едно фффффффффффффффффффффф и при излизане от завоя край.Шума е в областта около жабката,там е и филтъра купе но незнам. При изключен климатроник този шум го няма при десен завой също. Ако някой може да помогне моля. Благодаря предварително.
  22. Закачи е и човек от хонда с тяхния софтуер вчера и казва успешно е махнат DPF ,но лапмата свети грешки няма,каза ми че има отметка да не е активна но непозволява намеса т.е. да я изключиш
  23. Е къде колега закачат лаптопа и няма грешка ,преди да махна дпф като ми светнеше тази лампа влизаше в авариен режим и пак не отчиташе грешка ФАКТ .Пускаха рециклиране през комп. Почиства гасне и така докато светнеше пак.Като отидох със светеща лампа да махам дпф пак нямаше грешка
×
×
  • Създай нов...