Jump to content

bobsyn12

Фен
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bobsyn12

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Джаз
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  ахелой

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. ЗДРАВЕЙТЕ. БЯХ ОБЪРКАЛ НЕЩО В НАПИСАНОТО . ЗАТОВА НАПИСАХ -ГРЕШКИ.
 2. Здравейте колеги Джазаджии. Имам джазка, от шест години, произведена -2002 г. и не съм имал ядове, ама никакви. До преди месец . Ще опиша проблема, и ако някой е имал нещо подобно или такъв проблем, моля за помощ . Рових се, но не открих нищо. Горивото ми беше на привършване и заредих от Петрол. С след пет километра ми светна чека и червената лампа на температурата. Спрях, изключих двигателя, отворих капака внимателно, и нищо. Не беше прегрял. Течността си е в нормалното ниво. Продължих още пет километра до вкъщи и пак нищо, но лампите си светиха. На другият ден, не искаше да запали. Оставих я и карах другата ми джазка, за да ходя на работа. След четири дни налях четири литра -/100 / . Пак нищо. Разкачих маркуча да видя дали подава гориво, защото чувах, че помпата нагнетява. Пак не запали. След няколко дни пак пробвах и пак не запали. Разкачих един маркуч, който отива към всмукателният колектор - ония пластмасовият с металната тръбичка отгоре, и налях двадесетина милилитра бензин. И, оп запали. Трябваше да работи поне пет минути, та да закача маркуча на мястото му. Когато е разкачен, оборотите се увеличават и намалят. Отидох до един сервиз, много известен, защото видях че има няколко от марката . Каза ми че има две грешки, и ги изтри. След три километра пак светнаха. Почнах да ровичкам, като разкачих всички букси една след друга и ги пръсках с контактен спрей. Разглобих – ЕГР-а, поизчистих го, после и дросела разглобих. Запали от раз. Карах една седмица, като зелената лампа вече заработи, но само за пет минути и изгасваше и светваше червената. Една седмица, радостта бе кратка и сега пак наливам през маркуча, за да запали. Иначе върви добре като позагрее. Ами това е. Ако някой може да помогне добре. Не ми се ходи по сервизи, защото няма разбиращи
 3. Аз човърках от противоположната страна, та затова не стана. Трябваше предварително да се заинтерисувам . Човек се учи от грешките си. БЛАГОДАРА ТИ. Утре ще я пробвам.
 4. Как да разкача въртока - дръжката на механичния стъклоповдигач. Не видях някаква скоба да има. Опитах със сила , но скъсах ограничитела м/у кората и въртока. Ако има тема писана някъде, помогете. Търсих, но не намерих нищо.
×
×
 • Create New...