Jump to content

kamelot

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kamelot

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

822 профилни разглеждания
  1. Здравейте, Имам HR-V с 2 врати. От известно време нещо трака изключително дразнещо някъде в десния заден калник, или в кората на подлакътника. Чува се много в купето, особено при неравен път. Звучи като откачен кабел, който се мята свободно и се удря в калника. Опитвам се да намеря решение, че първо е много дразнещо, и второ - отвлича вниманието и може да стане някоя беля. За съжаление, не мога да намеря инструкция как да разглобя кората и да погледна отдолу. Някой може ли да помогне? П.С. Става въпрос за модела с 2 врати. Благодаря!
  2. Ами те я мериха с някакъв уред, който светна червено. Май е за нивото на вода в нея. Освен това, в контейнерчето беше близо до минимума (не под него, но близо) Може би поначало е била ниска, и като са се износили малко накладките, е паднала още.
  3. Благодаря на всички за идеите. Оказа се стара спирачна течност, много скапана вече, освен това с ниско ниво. Накладките са добре. Смениха я и всичко е наред.
  4. Благодаря, ще проверя! Иначе накладките свирят, но майторът казва, че били напълно окей, т.е. не са за смяна. Спирачната изглежда на ниво, но ще долея до макс.
  5. Ще снимам. Това е просто лампа с червена удивителна в дясната част на таблото. Всички я имат
  6. Здравейте, Това лято забелязах, че на таблото светва лампа удивителна/внимание, при потегляне на моето харви 1999 4х4. Прави го в около 80% от потеглянията, особено по-рязко. Досега не ми е правило впечатление това. Каквъ може да е проблема? Към какво да се насоча ? Благодаря!
  7. Здравей Markony, Мои познати, звучат като Дидо 1 и Дидо 2 Аз не съм технически грамотен по отношение на колата, така че вероятно няма да мога да отговоря на въпросите ти. Ако имаш сервиз или ти се занимава, и си от Варна, ще се радвам да ми помогнеш. Поздрави! P.S.Сега видях, че си от Русе... А някой колега, който би се справил във Варна ? Прави го винаги, когато е студен двигателя. Пали на бензин и като загрее, обръща на газ.
  8. Здравейте, От около 2 месеца харвито ми започна за прави един проблем, за който досега никой не можа да ми помогне. При напълно студен двигател (примерно не е карана 24 часа), пали веднага, но оборотите падат критично (до точка на загасване, понякога наистина гасне), и ако се задържи, след 3-4 секунди се стабилизират. Никога не го е правило на топъл двигател. Колата е 1999, 105 к.с., 4х4, gазово Lovato, сменени свещи, филтри, масла, акумулатор Има ли някой идея от какво може да е и какво да направя ? Благодара! П.С. От Варна съм
  9. Само за Хонда масло в диференциал и скорости За Хонда, или на Хонда ? Че има разлика )) Има производители, които претендират, че продукта им отговаря на всички стандарти на Хонда (Ravenol, Mannol). Та това ме интересува, дали да купувам масло Hонда, или някакво от друга марка ще върши работа. За диференциала какво масло се слага ?
  10. Здравейте, Май трябва да сменям трансмисионно масло за моето харви. Въпросът ми е, задължително ли трябва да е масло на Хонда (MTF-3), или може и някакво друго (какво?) Трябва ли да се сменя масло на задния диференциал, и какво трябва да е? Благодаря!
  11. Здравейте, От седмица съм собственик на старичка Honda HR-V , 1.6, 105 к.с. Понеже я взимам от приятел, на който имам доверие, колата наистина е в чудесно състояние и ме изненадва приятно (ако не гледаме чисто козметичното захабяване по салона) Човекът обаче няма оригиналното упътване, и се чудя дали може от някъде да се свали? Не за друго, а за да имам спецификациите на разни неща по поддръжката. Също така няма втори ключ. Не знам дали има някакъв чип, или е съвсем обикновен, за да си направя друг. Благодаря предварително!
  12. Здравейте, От седмица съм собственик на старичка Honda HR-V , 1.6, 105 к.с. Понеже я взимам от приятел, на който имам доверие, колата наистина е в чудесно състояние и ме изненадва приятно (ако не гледаме чисто козметичното захабяване по салона) Човекът обаче няма оригиналното упътване, и се чудя дали може от някъде да се свали? Не за друго, а за да имам спецификациите на разни неща по поддръжката. Също така няма втори ключ. Не знам дали има някакъв чип, или е съвсем обикновен, за да си направя друг.
×
×
  • Създай нов...