Jump to content

iliobossa

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от iliobossa

  1. Това и аз го гледах днес така, че ще е то много благодаря.Само да уточня, че тези 2000км. са на магистрала с 160-170 като последното ми връщане карах с 200 на магистралата от Бургас до София и затова се чудех дали пък не е нормално да изгори 1 литър при такова натоварване.
  2. До сега беше с Total Quartz INEO ECS 5W30 и не го пипаше но в Бултарко ми казаха, че трябва да е 5w40 и го смених. Изчетох доста и никаде не намерих адектватен отговор по книжка пише 5w20 но в K20 форума пише, че не е добре там казват Mobil 1 5w30, в друг Хонда форум дават най добре било 0w20 и се видях в чудо реших и тук да попитам ако някой има такава Хонда да ми каже с какво я кара?
  3. Здравейте колеги моля да ми препоръчате масло за Honda Civic EV1 с мотор K20A3. Смених маслото с 5w40 Motul X-cleen и изяде 1 литър за 2000км.По спецификаций дават 5w20 което не мога да намерия никъде какво масло ще ми предложите за този мотор при положение, че колата си се натиска?
  4. Здравейте колеги искам да Ви попитам за качествен сервиз в София за рейката частите ги взех от Бултрако(плъзгач, водач рейка) сега остана само да се сменят. Ппреварително се извинявам ако въпросът ми не е за тази тема колата е Civic 7 2.0. Не знам защо два пъти стана.
  5. Здравейте колеги искам да Ви попитам за качествен сервиз за рейката частите ги взех от Бултрако(плъзгач, водач рейка) сега остана самода се сменят. Ппреварително се извинявам ако въпросът ми не е за тази тема колата е Civic 7 2.0.
  6. Здравейте колеги нов съм и в форума и в света на Хонда.Закупих въпросния автомобил(Honda Civic 7 2.0 i-vtec фейслифт англичанка ) преди няколко дена и обмислям слагането на газов инжекцион.Спрял съм се на Romano Antonio OBD II + Електронна система за автоматично смазване Flashlube и искам да Ви попитам дали е удачен моят избор.
×
×
  • Създай нов...