Jump to content

shadow-honda94

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shadow-honda94

  1. поиграх си днес на разглоби сглоби cd
  2. Мога ли да инсталирам задна стабилизираща щанга на honda civic 2003 5врати преди фейслифта има ли предвидено място за нея ? Видях, че колата има инсталирана предна но не и задна.
  3. http://www.ephatch.com/forum/showthread.php?74117-DIY-JDM-EDM-Type-R-Spoiler-custom-fit тук е описано по подробно
  4. трябва с дремел да се изрежат малко ето така ;
  5. Използвана е уплатнителна лента за гаражна врата но в България те са трудно достъпни и в пъти по скъпи от Америка но пък има евтини подобни тунинг заместители по 20-25лв.
  6. d16z6 е 125 к.с. а d16z9 е 130 k.c това е разликата
  7. https://www.youtube.com/watch?v=8LAesEdEVLk Трябва да се види Безценно
  8. до сега не бях виждал такива стопове красота и изящество,изкефих се здраво https://www.youtube.com/watch?v=xt4yBHfnri0
  9. Една чернокоса и една блондинка си говорят. По едно време чернокосата казва на блондинката: –Мила,виж умрял гълъб! Блондинката погледна към небето и пита: –Къде? Звъни американец на безплатен потребителски номер на голяма компютърна фирма: - Извинете, счупи ми се поставката за чаша на компютъра. Откъде да си купя нова? - Но, Господине, да не сте си купили прототип от някое изложение, защото нашите компютри по принцип нямат поставка за чаша. - Я не ме занасяйте! Разбира се че има! Като натисна едно копче и тя излиза... Надпис в отдел "Поддръжка на компютърната техника" на голяма фирма:Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи. Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо. При нас съчетаваме теорията с практиката. Нищо не работи и нямаме понятие защо.
×
×
  • Създай нов...