Jump to content

fallenfbsd

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно fallenfbsd

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. колега, би ли дал повече информация за фикс-а
  2. Колеги, Това с ръчкането за БГ ли става въпрос или на доковете? За кои марки е сигурно и не са слухове само? Потресаващо...
  3. Благодаря на всички за отговорите. Аз мисля, че електронните муфи (или както там се казва на новите електронни системи за 4х4) имат опции за 'заключване' до 40км/ч, след това се самоизключват да се пазят от претоварване - на доста места съм го срещал. Ще ми е полезно инфото, което сте дали. Поздрави!
  4. Аха,добре е да чуя мнения от първа ръка.Благодаря
  5. Усетили сте някакви специфики зимата с 4х4 системата. Чета за xdrive http://bmwpower-bg.n... ... 2&t=388232 и виждам,че да караш 4х4 на бмв изисква свикване. Как се държат Хондите зимата ? Като цяло какви са ви впечатленията от системата, кога си заслужава, как се държи ... Поздрави!
  6. да по-евтин излиза... също така я има разликата в поколенията м/у двете коли
  7. Бах, от мен стана разочарован родолюбец само Таях надежда,че има адекватни дилъри някъде,то се оказа,че освен че сме по-бедни сме и по-нагли, тея явно си мислят същото като в Мазда...дойни крави да сме им. Това за кравите съм го чувал от двама с нови от бг...
  8. Благодаря на двамата за отговорите.Не бях видял липсата на дневни..интересно къде физически ги монтиратИначе екстрите са ми достатъчни.
  9. Здравейте, да започна с това, че сме имали само един стар Акорд в семейството и от тогава имам добри чувства към колата. 2011 мислех да купя Акорд, но за парите на малко употребяван реших да си купя кола с гаранция понеже съм по-страхлив към измами и нямам доверие. Както и да е - обмислям Accord Bulgarian Edition - 2.0 бензин. Или другите два посочени. Мазда ми беше на сърце, но Стар Моторс са крайно некоректно - запознах се и сондирах мнения - развалят и на най-големите фенове на марката кефа с БГ идиотщини - дребнави тарикатчета. За два тест драйва се убедих, че този бизнес не бих го подпомогнал с МОИ пари - така че да си ги продават, дори да са ковани от бог в Японска планина няма БГ тариката е способен да ги очерни. За vRS - събирам сега инфо, като цяло ми харесва идеята за такава кола. Кажете за Акорд - този промоционалния и за дилъра. Колата си е кола, но обслужването е неминуем процес. Поради този факт избрах и сегашната си - по отношение от продавача и сервиза. Четох из форума и се запознах с основните неща за модела. Нямам дилема бензин / дизел - там съм наясно за себе си. Неща като приоритет - сигурност, надеждност, икономичност (обща не на гориво). Радвам се на колите си и ги ценя, така че и на вид съм гледал да ме карат да се усмихвам като ги видя Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...