Jump to content

Krasimir_1126

Фен
 • Мнения

  11
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Krasimir_1126

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Сивик 5ген 1.3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  гр.Казанлък
 1. D15minime --> CR-V B20 turbo

  Габаритите светят силно , аз имах същия модел но не издържат на топлина. След известно време почват да премигват и се отлепят. При натиск светват и после пак угасват.
 2. IACV проблем д13б2

  В момента е нещо като изолиран понеже няма разлика при закачането му.
 3. IACV проблем д13б2

  Друго което забелязах е , че с другото IACV колата държеше обороти само когато буксата е изключена , при включване колата изгасва.
 4. IACV проблем д13б2

  Колеги проверих въпросното IACV на друга Хонда и се оказа че работи , къде другаде може да е проблема за да не достига информация до него? Проверих буксите и кабелите , всичко е свързано.
 5. След смяна на ангренаж проблем!

  Пробвах я след 3500 оборота едвам набираше.
 6. След смяна на ангренаж проблем!

  Проблема е оправен с ново зацепване 1 зъб в предварение.
 7. След смяна на ангренаж проблем!

  Сервиза е голям и на предната смяна нямаше проблем. Утре мисля да я закарам да си проверят ремонта.
 8. Имам проблем след смяна на ангренажен ремък и ролка колата буквално умря. Маисторите ми казаха че стария ремък бил зацепен грешно с 1 зъб и сега го биле зацепили правилно , а колата не върви. Някакви идеи какво да правя? Става въпрос за сивик 5 д13б2.
 9. IACV проблем д13б2

  Колеги имам един проблем който ме тормози. При палене на колата след изключване на смукача на празен ход държи 450-500 оборота по моя преценка. Това го прави на студен мотор , след като загрее до нормалната си температура си задържа 950-1000 оборота и няма ядове. Четох теми за почистване на IACV-то и го почистих но без резултат. Забелязал съм че когато държи 450-500 оборота на празен ход когато премахна буксата на IACV-то няма промяна в оборотите , а при загрял двигател когато държи 950-1000 оборота като махна буксата оборотите падат до 450 което ме навежда на мисълта че IACV-то ми не работи при студен мотор. Някой да се е срещал с подобен проблем. Мотора е д13б2.
×