Jump to content

zhivko83

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zhivko83

  1. Оригинален радиатор за климатик свален от Honda Jazz GD 2002 година - цена 50 лв (договаряне). Оригинален компресор за климатик с повреда (издава тракащ шум), магнитният съединител работи, лагера също в добро състояние - цена 30 лв (договаряне). П.П. - климатика работеше без проблеми, преди да се счупи компресора. П.П.П. - радиатора имаше остатъчно налягане, когато му разкачих тръбите. гр. Добрич 0889 684817 Живко
  2. Колеги, продава ли се в България, ремонтен комплект за бобини? Имам предвид частта между бобината и свещта. В али-то има само 1 продавач. А в тубата обикновено ремонтират пукнатините с термо шлаух, но той се изпича от високата температура.
  3. Щом за 280 000 км леко ти е избеляло лявото рамо на волана, представи си тези които се продават с нополовина протрит волан на колко километра са. 5-6 лв за крушка на трети стоп как ти се струва? И не сама на третия стоп има такива крушки. Подкалника както леко се огъва, така и леко се счупва... Като цяло колата превъзхожда останалите от класа си. А багажника е голям като на Тойота Аурис
  4. Непрочетох никъде за маслоядството, а то не е единичен случай. Колата не пуши и маслото просто изчезва. Евентуално по лекото омазняване на ауспуха може да се познае. Според интернет и някои колеги над 200 000 км е нормално маслените сегменти да са за смяна. Не зная дали изтъркания волан е критерий, но си мисля че колите над 200 000 км го имат. Черния Джазз има изтъркан волан и със сигурност не е на 140 000 км. Недостатък на модела е трудната смяна на крушките на фаровете-трябва или подкалник да свалиш или предната броня. А за цената на тия крушки със стъкления цокул няма да спаменавам. Под гумената лайсна на тавана може да има пукнатини на кита дори и в предната част на тавана.
  5. Такъв е нашият ремък. Цената не се сещам. Двигателя е 1246 куб. см.
  6. След като сменихме 8 броя свещи, компютъра показва средния разход с 1-2 литра надолу. Градско 8/100 през зимата, не е трудно да бъдат изгорени. Успех!
  7. Маслото е Motul 8100 - 5W40. Няма пушек или нещо станно.
  8. Повече от 3000 оборота рядко се кара и то основно при изпреварване.
  9. Здравейте, колеги! Ако често се кара на ниски обороти 1800-2200, възможно ли е да се увеличи разхода на масло? Мерси!
  10. Колега, светва от всичките 5 врати на таблото и на тавана.
  11. Здравейте, колеги! Ел. стъклата могат ли да бъдат вдигнати, когато се включи алармата? В упътването пише, че има канал за това, но предишния собственик каза, че Jazz-a, няма такъв модул. Мерси!
  12. Честито и със здраве да си я ползвате! Ползвай само оригинални масла, свещи и т.н. Много хубави екстри, браво! Поздрави!
  13. Мерси, колега! Мисля, че се вижда достатъчно. Поздрави!
  14. Ето малко снимки от смяна на крушките. Първо махнах подкалника, но е много тясно и неудобно мястото зад фара. После отворих част от бронята и извадих фара, тъй като липсваше телената щипка зад крушката. За сега сложих скоба от друга марка автомобил. Щипки за подкалника намерих от магазин за авто аксесоари и магазин за авто боя. Вадих и двата фара. Поздрави!
  15. Честито, колега! Дано филма с радиото да е приключил за теб! Можеш ли да пуснеш 1-2 снимки с обяснение какво си правил и кои са тези два транзистора? Мисля, че ще бъде от полза за много хора. Поздрави!
  16. Мерси за пожеланията! Аз не съм много едър, но вътре ми се струва леко тясно. Водна помпа кога се сменя, когато протече ли? Търся телената щипка зад крушката на фара, че леко липсва... Някой имал ли е проблем с механизма на фара, моторчето не вдига/сваля крушката,а се чува да работи и се вади много лесно. Другото моторче издава същия звук, движи крушката и не може да се извади от фара. Поздрави!
  17. Здравейте, колеги! От 9-ти март 2015 сме в джаза, както се казва. Благодаря и на Miyamoto за отделеното време преди покупката! За сега разхода в града е 8,1-8,2 според компютъра. Вътре е малко по-тясна от Жигули-то, доста маневрена и със стегната возия. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...