Jump to content

mutafoff

Фен
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mutafoff

  1. С удоволствие бих ти казал точни цени, но......... нямам представа. Ходовата част и всички нещица които можеш да видиш под колата си ги правя при, вече мои познати(доволен съм от много години). Сервизът се намира на Околовръстен път посока Люлин, малко след разклона за Овча Купел. Има бензиностанция "GO Petrol" точно след нея е. За два носача, биелетки (предни, задни), каре на кардана и труд = 240лв. Дано съм бил полезен. Поздрави!
  2. Забравих да спомена. че го прави както с летните гуми така и с чисто нови 4бр. зимни
  3. В момента карам CR-V 98г. 128к.с. на мой познат. Същите симптоми. Стигне ли 60км/ч. започва едно тръскане до към 100км/ч., после всичко е нормално. Най-много се усеща на волана.
  4. Бях преди седмица в Смолян. Смело мога да кажа, че това е градът на HR-V-тата. Много и навсякъде. Направо останах безмълвен. Аз като колегата карам "сбирщайн" Мисля, че ако имаш път към Русе, Маркони е твоят човек.
  5. Колега, и аз карам вече няколко сезона с 195/65/15 зимни. Никакъв проблем, нито с окачване, нито с проходимост. Смело си ги взимай, че и пари ще спестиш. Успех!
  6. Извинете ме. Видях, че колега преди 3 дни е пуснал инфо за концепта.
  7. Май не е за тази тема, но исках просто да споделя с вас. Представили са модела във Франкфурт
  8. https://www.vesti.bg/tehnologii/avtomobili/honda-shte-elektrificira-vseki-nov-model-6073795 Единствено ме дразни седалката. Прилича на диван.
  9. Бих искал и аз да присъствам. Ще ми е "сефте"
  10. Който има желание да казва. Ще съдействам на всички. Поздрави
  11. Извинявам се , за забавянето колеги. Ето снимките от задната страна на врътките. Тук все още не съм ги поставил, за това не са почистени Направени са с лек конус и като ги пъхнеш казват........ "щрак" и заспиват. Поздрави на всички!
  12. Markony, имам снимка, към 18:30 ще я кача, че много напечено в бачкането днеска
  13. Нямаш грижи. Хората наистина ги направиха качествено. Ще сваля една да я снимам и "отзад" Поздрави и ви благодаря още веднъж!
  14. Колеги, ей това се получи! След като си скъсах нервите и със съдействието на мой познати (стругар и фрезист) ето резултата. Алуминиеви врътки които влизат много надълбоко в отворите. Работи всичко перфектно. Остава ми само малката врътка на вентилатора, че сега ме дразни. Някой ако има подобен проблем, да драсне. Поздрави на всички
  15. gitzev, благодаря. Едната врътка и аз я бях направил така. Изкара известно време и се разпадна на прах почти. Отделно държачите на врътките са супер крехки. Направо откачам вече
  16. Извинявам се , че късно се включвам и ви благодаря. На кратко: Врътките и механизма вътре се бяха натрошили. Изглеждаше като изгоряла пласмасата. Открих панел 2-ра ръка. При смяната си раздвижих жилата, поставих новия панел, завъртам температурата и....ооооооооооо Строши се
  17. Маркони, Благодаря. Като я разкостя ще снимам. Поздрави.
  18. Благодаря ти, за бързия отговор. Ще звънна да попитам. По моргите намирам само за Англичанки. Незнам дали ще паснат на моята. Поздрави.
  19. Колеги, моля ви помагайте. Една по-една ми се изпочупиха врътките на парното, а именно: Контрол на посоката и контрол на температурата. Работи ми само вентилатора. Не мога да ползвам нито климатик, нито нищо. Не мога да открия никъде подобен панел. Ако някой има излишен, ще съм безкрайно благодарен. 1.6 - 105 к.с. - 2000г. Ако има значение. Предварително ви благодаря.
  20. Колега...., точно такава е Откъде го изрови този сайт??? Много ти благодаря, наистина
  21. Колеги, за много години! Да илядите, Вие и вашите Хонди Сега на въпросЪт: Преди няколко месеца ми се наложи да сменям късите светлини ( крушките-H1) на Харвито и при смяната едната фасонка направи ми се разпадна в ръката. при другата положението не беше по - розово. Едвам ги наместих. Тъй като отново ми се налага да подменя едната светлина се опасявам, че това е краят на фасонките. Имате ли представа къде в София мога да се сдобия с такива или трябва да тараша по моргите. Предварително благодаря на всички отзовали се!
  22. Извинявайте колеги, попаднах на един изчерпателен стар пост на Маркони в картинки. Всичко е ОК. Извинявайте
  23. Извинявам се предварително ако тук не е мястото за въпросът ми. Фаровете на моето HR-V светят точно пред муцуната на колата при положение,че са нагласени в най-висока точка от бутона в купето.Дали има някакъв вариант за ръчна настройка с цел повдигане , тъй като през нощта е потресаващо положението. Благодаря на всички откликнали
×
×
  • Създай нов...