Jump to content

Gruzinetza

Фен
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Gruzinetza


  1. Преди 1 час, John Smith написа:

    Здравейте!

    Някой оглеждал ли е атомобила от следната обява?

    https://www.cars.bg/offer/c2759077

    или

    https://www.mobile.bg/11535215027006954

    Всяко мение за колата и за продавача би било полезно за мен. Благодаря!

    Е,те не са ли една и съща кола?Червената,в случай,че има объркване в линковете


  2. Преди 6 часа, giulten1992 написа:

    Здравейте колеги, нов съм в групата и съжалявам ако вече тази тема я има. Но съм се спрял на тази хонда  https://m.mobile.bg/details/11539711888907711

    Та въпроса ми е дали някой има наблюдения по нея или я е виждал на живо? Какви мнения имате за нея? Ще съм изключително благодарен на всякакъв коментар.

     

    Като видя обява с правописни грешки или с екстри които ги няма директно подминавам.Тук не видях спойлер,адаптивни дневни и т.н.Копчетата са доста изтъркани и ако е на реални км ...Модела е базов,но си има основните екстри за нормална кола/имах такава,но 2007/.Успех с търсенето на Вашата Хонда.


  3. На 3/8/2018 at 23:01, mitaka_t написа:

    Здравейте колеги!

    Решихме, че е крайно време вече да обзаведем и жената с личен автомобил. Съответно търсим, малка, градска, икономична, абе тъй да се каже "дамска кола". По принцип се оглеждаме за Honda Jazz, Kia Picanto, Toyota Yaris и Hyundai Getz, но... като че ли все към Хондата си ни дърпа :) 

    Затова, бих искал да се допитам до вас за следните обяви: 

      1.  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11513523905555311&slink=6e4tgn 

      2.  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11514718456058076&slink=6e4tgn 

    Някой случайно гледал ли е някоя от тези коли "на живо" и би ли споделил мнение? А даже и никой да не е ходил да ги гледа, бих се радвал да споделите мнение и само по обявите? А и относно първата, предлага се от автокъща Exotic Cars е, намира се в обеля. Някой има ли мнение или някакви отзиви за нея - доволни/недоволни клиенти, коректни/некоректни... и т.н. ще съм благодарен за всякаква информация.

     

    Благодаря предварително!

    Поздрави!

     

    Тази също я гледах вчера/номер две от списъка Ви/.Педала на съединителя при натискане почва веднага да вибрира.Обяснението бе,че майстора й счупил някаква част.Ремонта й щял да струва около 200лв.Това според продавачката.Похабена и изморена както отвън,така и отвътре.Тези бели цветенца седят много грозно,особенно на живо,поне според мен.Имаше и други мърляви елементи.Лично аз се отказах.


  4. На 2/22/2018 at 9:29, Новата написа:

    Много благодаря за мнението - съвпада с моето! 

    От Димитровград съм. Вчера излезе обява в Стара Загора

    https://www.cars.bg/?go=cars&p=view&carofferId=2514824

     Човекът каза, че е докарана на собствен ход от Милано. Как Ви се струва?

    Вчера ходих да я гледам.Накратко-огледа направен от мен продължи около 30 секунди макс.Страшно изморена и немърлива кола.Избягах бързо.


  5. Доскоро имах Акорд 7 фейс 2.0 . Разходи по ремонти 0лв за близо две години и половина.Това не означава,че съм мърляч.Просто нямаше какво да се ремонтира!!!Трудно се продаде,въпреки дефицита им на пазара,но новият собственик е мисля много доволен.


  6. Аз като като автор на темата,да кажа,че повече няма да пиша тук,защото вече карам Джаз.Продадох верният и здрав Акорд и се метнах на малка градска кола.Акорда се продаде бавно,може би защото бе базов модел,но и почти единственият в БГ.Безаварийно на всички с Хондите.


  7. Попаднах на такава тема в един друг форум и ми се стори интересна.

    Нека да си кажем, какво харесваме и какво ни дразни в нашите Акорди!

    Ако не съм уцелил раздела, модераторите да закрият или изтрият темата.

×
×
  • Създай нов...