Jump to content

Илиян-

Фен
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Илиян-

  1. Ръководството за сервиз може ли да се инсталира на Windows 10 ? Да разгледам как се разглабя таблото.
  2. Разглобих зад жабката, и зад радиото. Теч не се вижда.
  3. Здравейте, при пуснато парно предното стъкло е мазно (антифриз). В купето не се вижда да тече. Единия маркуч за парното от към двигателя е овлажнен (ще прикача снимка). Може ли да е от там?
  4. На катализатора има две сонди. Предполагам трябва да сменя тази с 4-те кабела (с подгрева).
  5. Мога ли да разбера с мултицета дали рабити сондата или не. Или ако си взема стара да я премеря преди да я купя. Купих устройство за диагностика Elm 327 OBD2 и на студен двигател изчиствам грешката и след две секунди светва пак.
  6. Колата е купена сега. Няма газ. Чека свети. Коя ламбда сонда е втора? Тази при двигателя или при катализатора?
  7. Здравейте, свети ми чека с грешка P0141. O2 Sensor Heater Circuit (Bank 1 Sensor 2). Може ли малко помощ за какво е грешката?
  8. Здравейте, може ли да споделите коя част колко стува? Кой каквото си е купувал втора употреба: фарове, джанти и т.н.
  9. Гарнитура на картера. Благодаря за отговорите и помощта.
  10. HR-V то е 1.6 4х4 105к. Няма витек. Благодаря за отговорите. Началото на седмицата ще отида на майстор и ще напиша какво е открил.
  11. Другата седмица ще отиде на майстор. Може ли да ми кажеш колко ти е струвал ремонта и кои ти го е правил. Да знам какво ме чака
  12. Здравейте, чудя се от къде се окапва маслото на снимката? При градско каране с 50 - 60 км не се губи. При 100-120 извън града за 200 км наливам 150 - 200 грама.
  13. Ще пробвам сам да сменя заден ляв датчик. Лесно ли излиза. Никой нищо не каза.
  14. Здравейте, колко литра антифриз + вода събира системата. При мен показва -50 антифриза при измерване и ще трябва да го разредя.
  15. Мога ли да махна някои бушон и да спре да работи само ABS На единия е АБС + Б (20А), а на другия е АБС Мотор (40А).
  16. Здравейте, включва ми се ABS при ниска скорост като натисна спирачката. Мисля че го чувам да трака и без да съм натиснал при 20 -тина километра. Гривните на ABS са чисти. Може ли да се направи диагностика на датчиците без компютър? Това не се случва постоянно. Оправя се за няколко дена и после пак. Или някой от Габрово с диагностика извън работно време ако има във форума да ми пише.
  17. Здравейте, джантите от CR-V стават ли за HR-V ? Различен е офсета с 5мм (50мм при CR-V и 45мм при HR-V). Прочетох, че ако офсета е различен се натоварват лагерите. Това така ли е? Търся още 1 комплект 15-ки. Мога ли да взема от CR-V ?
  18. Тиха е. Чува се само като превключва на гас.
  19. За сега съм се спял на Заволи. Днес ми предложиха OMVL. Заволи е малко по-скъпо. Кое от двете е по-добро? И на двете майсторите са добри. Заволито е монтирано днес. Ще видя след някой километър как е
  20. Може и друга марка да е. Искам да ми направят добре монтажа и майстора да е виждал Хонда Ако може да ми помогнете с избора на сервиз за София. При кои газаджия ходите и сте доволни?
  21. Здравейте, препоръчайте ми добър сервиз за монтаж на ГИ в София. Чудя се между Ланди, БРЦ или Заволи (ако избера Заволи ще го монтирам в Севлиево). Колата е HR-V 105к, 2000г. Из трите марки ми казват цена около 1100лв. + преглед на газовата след монтажа. За сега разбрах, че талона на колата не се сменя след монтажа.
  22. Благодаря. Развих ги, но не посмях да дърпам много.
  23. Здравейте, как се сваля задния стоп? Има два болта като се вдигне капака... след това корите ли се свалят? Не виждам друг начин да сменя крушката.
  24. Мисля да си купя от Хонда (Бултрако Моторс).Ще получат в петък. Казаха, че е синьо-зелен. Ще долея малко и ще видим.
×
×
  • Създай нов...