Jump to content

pecata07

Фен
 • Мнения

  11
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pecata07

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 10.10.1986

Contact Methods

 • Skype
  pecata07

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord K24A3 - Executive 2006г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Козлодуй
 1. не пали

  От сервиза ми казаха, че бензин до двигателя не стига. Помпата работи.
 2. не пали

  Върти и не пали. Деня, в който се предаде на бензин успях да запаля директно на газ(няколко пъти), а на следващият ден не иска и на газ да запали. (умря като форд) .
 3. Моите изглеждат малко по добре, но вероятно е от тях че като сложих новите с повече грес и е по добре само по паваж се чува сега и то по тихо. Вероятно греста помогна а не самите водачи. Първо ще сменя накладките, че почти си е време и ако трябва и втулките с водачите гледах има комплекти.
 4. Ясно Благодаря, ще поръчвам значи.
 5. Вече със сменени водачи на супортите и с повече грес . нещата се пооправиха но пак се долавя леко чукане по паваж (поносимо), а за тези износени супортни легла 5 и 6 от снимката ли трябва да се сменят. http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=3375,3376&nplgrp=4&cmodnamepc=ACCORD&xcardr=4&dmodyr=2006&carea=KG&ctrsmtyp=5AT&xgrade=2.4%20EXECUTIVE&nplblk=B__1910
 6. Седан е колата. Като сменях накладките сложих грес, но явно не помага вече и наистина има някакъв луфт в един супорт когато не е на ръчна. Ще я погледна да видя от кое по точно е и ще споделя след това, че е досадна тази история. Благодаря за съветите колеги!
 7. Колега, пробвай като се движиш по павета със скорост при, която най силно се чува тракането/тропането, да натиснеш леко педала на спирачките или ръчната 2-3 зъба! Пиши за резултата! Благодаря . Пробвах и тропането спира и от двете места (педала и ръчната), а сега ако знаеш как да се справя с проблема. Казаха ми, че ръчната е с отделни накладки и не знам дали е така.
 8. Не се получава колеги. Пробвахме с подлагане на страничните ламарини и на гредата под бронята, както и с грес това и на двата акорда и промяна няма.
 9. Да ясно ми е вече. Там подложих и аз, но още тропа, ще пробвам да подложа друго и да видим. Няма от къде другаде да е .
 10. Извинявай, колега къде сложи ватата, че аз я сложих от страната от към бронята и промяна няма. Трима вече полудяхме с този проблем
 11. Колега, къде по точно е тази ламарина на задната броня, защото и моята тропа много по неравности и паваж. Гледах, но виждам само гредата, за която е захваната бронята.
×