Jump to content

Цонев

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-5 Poor

Относно Цонев

  • Ранг
    визитор

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе
  1. Мамини душички философи, днес смених и радиатор климатик + дехидратор и фрион общо до тук 2480 лв. 11 години карах Мазда 626 2.0 гт купе - накладки, ремъци, масла и филтри. Във какъв филм се натиках? Мани мани, мъни! Е„ Хондата е супер 'МНОООГО съм доволен?!? Май всичко в тази пластмасова 'кола' е консуматив?!
  2. Хондата върви перфектно Нямам грижи, естествено след като смених: съединител и долна помпа, амортисьори, масло двигател масло кутия,ремък ангренаж и ролки, ремък пистов и ролки, филтри, подгревни свещи, дискове и накладки, спирачна течност и антифриз. Нямам грижи, Хондата върви перфектно
  3. Хондата върви перфектно, нямам грижи. Дизелова турбо ракета
  4. Здравейте, имам оригиналния код на радиото, но не мога да набера цифрите 8 и 0, защото липсват. Може ли някой да каже как става?
  5. За много години, живи и здрави! Някой знае ли каква е пропорцията, двутактово масло и газ за горене към 10 л нафта?
  6. То е ясно, че като вземеш жена и кола втора ръка, никой не може да каже колко са карани и (мачкани). Въпросът ми беше, от къде мога да закупя тези кори?
  7. Здравейте, забелязах,че отвора на левият и десен подкалник, от който излизат накрайниците на рейката е огромен и няма кора, която да предпазва моторният кош от сняг, кал, вода и пепел. Само на моята ли е без кори или на всички е така? Зад задната гума, като че липсва част от кора завършваща тунела на подкалника, а има отвор, от който се вижда обратнатното на заднадата броня, там също е депо за сняг и кал. Ако се продават кори за въпросните отвори, моля споделете от къде да ги закупя.
  8. Здраве желаем, на всички в този клуб! Казвам се Красимир и съм от Русе. От два месеца съм купил сивик 1.7 цтди 2003г. на жена ми, но тя не ще да го експлоатира. Реших да продам колата, но попаднах на вашият фенклуб и промених мнението си, Хондата остава и ще бъде обгрижвана както правя с Алфата, с която жена ми не ще да се раздели. Синът ми ще има правоспособност да шофира през януари 2014г. и той ще има възможност да и се изкефи. За сега нямам никакви проблеми, но ако възникнат такива ще споделя. Весели празници на всички!
×
×
  • Създай нов...