Jump to content

svesevo

Фен
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от svesevo

  1. Никога не съм ги проверявал/реглаж
  2. Не съм правил но нямам газова....мисля че няма нужда?!?
  3. Сменено стъпково моторче и дросел(всичко втора употреба)НИКАКВА ПРОМЯНА....... някакви идеи колеги?
  4. За съжаление проблема се завърнааа......Бесен съм!!!Преди като загрееше поне спираше да мини обороти...сега вече тотално се прецака. Търся стъпково моторче втора употреба!
  5. Голямо БЛАГОДАРЯ на всички Ви. С почистване на дросел и стъпков мотор всичко е ок.За добавка ще сложа о нови задни амортисьори на Харвито 😀. Благодаря още веднъж и безаварийно на всички Ви!
  6. Днес отново свалих и почистих дросела...кое точно е стъпковото моторче?!? Прилагам снимки:
  7. Сега точно идвам от"диагностика"... ....там ново 20 НЕ НАМЕРИХМЕ БУКСАТА под джапката....няма и няма...
  8. Не ...няма проблеми в датчик,стрелки и температура
  9. Моя грешка...колата загрява нормално в рамките на 10-15мин.Но през това време мени оборотите 1000-2500. Антифриз е ок.Имам парно...не е и термостат.
  10. Здравейте колеги,на някой случвало ли му се сутрин на студено да мини обороти от 1000 до 2000 около половин час (супер дразнещо е) и като загрее отново работи като часовник?!? Забравих да кажа колата няма газ,почистен дросел-току-що.
  11. svesevo

    Honda Ridgeline

    Здравейте колеги,отдавна не съм влизал тук(моля за извинение),след 4 бр Honda Hrv през годините сега ми "изпадна" една бабка-хубавелка а именно Honda Ridgeline 2006г. 3.5 V6.Закупил съм я така да се каже....наполовина(един приятел ми дължи пари и ми я предлага като вариант),обаче не знам нищо за модела.... детски болести и т.н.Иначе повъртях някое кръгче яка е...малко свети като коледна елха а и дочувам,че и отдолу ще има нещичко за пипваме но това ще бъде преспаднато от цената.Питането ми е има ли колеги със същия модел,уж я дават за 4×4 ...не е ли като Hrv постоянно зацепено?!?Обслужване, части..цени...на газ да я мъча ли....абе каквото и да науча от вас ще ми бъде голям + климатика и той нещо не е както трябва да речем това се проверява лесно дали иска допълване и така.Фаровете и те май нещо не светят както требва...абе ще има пипвания тук-там но мисля че машинката си заслужава.Моля за мнения, препоръки и коментари!
  12. Ня,ах време да търся от Бг....поставена е...засега всичко е ок..а какво е това "шпонка" ?
  13. Здравейте колеги,аз май само искам мнения отколкото давам ама....пак имам зор.Трябва да се смени ролката на коляновият вал но супер трудно я намерих нова и малко скъпа(160 паунда)...но няма как вече я поръчах.........питането ми е всъщност(понеже в една морга тук в Англия) намерих Харви но ръчка(моето е автомат) и оня не иска да ми даде само ролката...вика вземи целият двигател(мисля си че мога да се разбера с него) но искам да знам ще стане ли мотор на ръчка на мотор на автомат???Ако става ще взема двигатела(е така да си го имам ) Благодаря ви предварително!Забравих да добавя,че са два вида ролки (аз не знаех и купи грешната сега,ще я връщам),имат разлика в вътрещният диаметър биват 24мм и 28 мм моят двигател е за малката.
  14. Здравейте колеги, има ли някой който е подменил(сменил) оригиналния касетофон и часовник на таблото с андроид? По моему, цялото разстояние е 7 инча. Пишете, ако някой го е направил... как...марка и т.н.
  15. Здравейте отново колеги след няколко нужни профилактики на харвито ми(масло на автом.кутия,ремъци и т.н)случайно забелязах нещо което доста ме разтревожи...и утре ще се опитаме с(Бг. момчетата механици)тук в Лондон да го разрешим а именно протаяване на спирачна течност от тръбичка на задно дясно колело.Съвсем случайно днес го открихме(по-надолу ще поставя снимка)...и решихме да я подновим с медна тръбичка.Дано да нямаме проблеми..обещавам да пусна снимка на завършен вид после. http://media.snimka.bg/s1/5889/038022978.jpg?r=0
  16. Здравейте колеги,днес реших малко да обновя а и да благодаря на всички вас който се отзовават на помощ Значи вече повече от месец от както си смених маслото на автоматичната си кутия и ооооо ЧУДО ако прочетете малко по-нагоре,ще рабеете какво имах предвид...нито е деференц.нито карета а да*ба.....просто смяна на оригинално масло(прилагам снимка) на кутията! http://media.snimka.bg/s1/5889/038022970.jpg?r=0
  17. Пичове а все забравям но благодаря за съветите...живи и здрави
  18. Баси...., изгорели и двете крушки , е така и двете едновременно.
  19. Markony, то братле, дай акъл къде е корозията, че за тукашните "майстори" трябва да си приготвиш пари за още един автомобил, ако трябва да ремонтираш нещо....Нека да се помъча сам първо.
  20. Колеги, прибирам се от отпуск (от Бг в UK), бях махнал плюс на батерията. След като отново поставих и стартирах, след около време, забелязах че ги няма задните от ляво и дясно светлини, при натискане на спирачката...А посредата стопът свети при натискане?!? Проверих да не би да е изгоряло бушонче...няма....някви идеи???
  21. Мерси братле, но там е работата,че пичовете викат: намери си карета, ние ще ги сменим, час работа...Ама отде, да го еба, карета за баба Яга на 18 години ?
  22. Здравейте колеги,живея и работя в UK и тук си закупих третото Харви автомат 4×4. Супер доволен, до сега никви проблеми вече втора година и 20000 мили, но още при закупуването, при потегляне и само единствено при потегляне се чуваше нещо като ТУП (в началото си мислех, че е тампон на двигателя). Наскоро намерих "наши" момчета майсторчета там и след обичайният сервиз (смяна масла,филтри и т.н), ги попитах какво може да е това. След като заходихме заедно 3-4 пъти от място, единия каза, че най-вероятно било кардан?!?...И май наистина отзад се чува, просто като разтресе, съм си мислил, че е отпред. Тампоните помежду другото са си ок всичките. Та...Той вика, че се сменял някъв работен комплект вътре в Кариана (втулки ли, не знам), но пък май не продавали само комплект, а било всичкото капсоловано, демек целият кардан?!? Въпросът ми е продавали се такъв комплект и въобще как мога да отстранят това дразнещо ТУП при потегляне?
  23. Брат ако имаш идея как да си разкодирам радиото,моля сподели!
×
×
  • Създай нов...