Jump to content

ROYAL SALUTE

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ROYAL SALUTE

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA ACCORD TOURER 2.0 i-VTEC
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Bulgaria
  1. Значи не е ченджър.Акорд 2003 турър 2.0 спорт е колата. Не ми изписва никаква грешка. Диска който едвам изкарах не е надраскан. P.S. Не е чалга. Записвам на най-малката скорост.
  2. Колеги,имам един проблем със CD плеъра. Ражотеше си нормално докато един ден не можа да ми изкара един диск. След доста играчка едвам се подаде и успях. След товаобаче,като вкарам какъвто и да е диск ми изписва load и веднага го изкаврва(без проблем) не иска да зарежда? Моля някой ако има някакво решение?!?
  3. Проблема е решен. Втора ръка от морга 500 лв.HS-110R Може да премахнете темата.
  4. Дилемата е , че този по VIN номер се различава от този който ми се развали! Колата е внос от Швейцария и не вярвам там да са сменяли с НЕоригинален (ако е имало такава смяна).И цената е доста различна. Така като ги гледам двата и шайбите са с различен диаметър.Не знам кой да поръчам. Повече ме дърпа да си сложа същия като този който се е развалил (защото е по-евтин) , но не знам дали ще кара. Направо не знам.......... Honda Accord Tourer 2003 2.0 155 к.с.
  5. Колеги, много моля някой да ми помогне! Значи както казах компресора на климатика ми се повреди (по-точно блокира) онзи ден . Свалих етикета от МОЯ компресор и на него има номер KEIHIN HS-110R ЦЪК. Звънях в Бултрако и по номера на вина ми дават този ЦЪК (38810 RBA 006) компресор .Този HS - 110R чисто нов излиза , че е 517 лв. а от автоморга ми искат за същия 450лв. Това също не ми се връзва нещо.По някои каталози излиза, че акорда ми се води 8 генерация . Специално в този сайт www.mister-auto.bg така излиза.Въпроса ми е кой от двата компресора трябва да сложа на моят акорд (2003г. , 2.0 155 к.с. tourer)? Благодаря предварително!
  6. Дилемата е , че този по VIN номер се различава от този който ми се развали! Колата е внос от Швейцария и не вярвам там да са сменяли с НЕоригинален (ако е имало такава смяна)И цената е доста различна. Така като ги гледам двата и шайбите са с различен диаметър. Не знам кой да поръчам. Повече ме дърпа да си сложа същия като този който се е развалил (защото е по-евтин) , но не знам дали ще кара. Направо не знам..........
  7. Колеги, много моля някой да ми помогне! Значи както казах компресора на климатика ми се повреди (по-точно блокира) онзи ден . Свалих етикета от МОЯ компресор и на него има номер KEIHIN HS-110R ЦЪК. Звънях в Бултрако и по номера на вина ми дават този ЦЪК (38810 RBA 006) компресор . Този HS - 110R чисто нов излиза , че е 517 лв. а от автоморга ми искат за същия 450лв. Това също не ми се връзва нещо. По някои каталози излиза, че акорда ми се води 8 генерация . Специално в този сайт www.mister-auto.bg така излиза. Въпроса ми е кой от двата компресора трябва да сложа на моят акорд (2003г. , 2.0 155 к.с. tourer) Благодаря предварително!
  8. Току що ми се прецака компресора на климатика на моя акорд!Лошо ми стана ! Сега трябва да проверя дали е самия компресор или някоя част!
  9. пробвах това и работи Ако на някой му свърши работа. Май прави нещо като автодиагностика .
  10. Още една HONDA ACCORD TOURER 2.0 i-VTEC 2003Преди няколко дена си я купих.Внос от Швейцария . Много запазена . Много съм доволен.Сега се чудя трябва ли да сменям нещо,защото автомобилът е отлично запазен.Трябва ли да сменям ангренажи и тнт? На 168 000 км. е .
×
×
  • Създай нов...