Jump to content

jica

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно jica

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 6.01.1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    Sofia
  1. Я посиняло е ма и така е готино
  2. Всичко си е ок значи алтернатора ти зарежда карай без да се претесняваш.
  3. Ай честито с и много безаварийни километри че то т'ва си е големо зверче. Надявам се скоро и мен да ме сполети т'ва щастие да се кача на хонда.
  4. По принцип предимно хонди гледам да вкарвам,след една седмица заминавам,но гледам че такива сивици има доста за продан и се чудя дали вобще да вземам такъв сивик 5г.Със сигорност ще гледам да докарам сивик 5г седан с 4 врати и сивик 5г. купе,но за хетчбека се колебая честно казано.А защо не искаш да внасяш 5г. хечове че аз искам точно такъв да си взема.
  5. BOSS`HOGG ти коли ли вкарваш защтото на мен ми трябва същата но с 1,5 двигател с ел.пакетговорех за тази кола http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=11345
  6. Давайте хора пишете нали в спора се ражда истината а аз все пак трябва да реша от къде да си взема кола .
  7. И на мен ми се струва че от германия са най-читави а пък и техните прегледи са най-строги а и самите германци са най-културната нация в европа. За тва единствените минуси са раждата и малкото екстри по колата.
  8. Има и едно друго предимство на италянските че почти всички са с пълните екстри в сравнение с германските. Германците изглежда са големи скръндзи защото 2/3 от колите нямат ел.пакет по наблюдение от мобиле.де
  9. И аз точно това се колебая и си мисля че е по-добре да е с здраво купе защото тръгне ли ръжда няма спиране дори и да кърпиш а двигател се прави или се намира на старо.Тогава да питам кое е по-добре от Италия директно или от България която е внесена от Италия
  10. Хайде хора посъветвайте ме кво да направя от къде да си купя кола
  11. От къде е най-добре да се вземе кола като имам само едно в предвид и то е от къде ще е най-читава. Цената не е от значение на различните места.Моите разсъждения са следните: Германия - читави двигатели лошо купе много раждясалиИталия - добри купета няма ръжда ама двигатели много зле ония незнаят че трябва да сменят маслото.България - добрата страна е че може да я закараш на сервиз да я прегледат, обаче като знам какви коли вкарват нашите автокъщи най-големите боклуци закрепват ги колкото да ги продадът и после ходи си бий главата.Целта на нашите автокъщи не е да вкарват качествени коли дори и на по-високи цени а да продадът колкото се може по-скъпо.Като се направи една проста сметка как читавите коли например в Германия и Италия са по 1500 евро а тук идват на 3500 4000лв къде им е печалбата?Като в тези размишления естествено има изключения защтото на всякъде има читави и не читави коли.Триумя се и затова бих искал да разискваме тая тема та да реша от къде да си купя кола.
  12. jica

    оглед на кола

    Супер AERODECK пиши ако се сетиш и за други проблеми при хондите настаро ще са ни полезни на всички които искаме да си закупиме колица на старо.
  13. ако има достатъчно читави коли ще е добре ама ако са малко наистина ще се изпокараме а нямам представа дали в германия има достатъчно много хонди (5 ген. хечбек за мен), а плюс това аз мисля да ходя през есента че няма парички още.
  14. Как е по-добре да ходя с един човек до германия (тираджия) който не знам колко познава автоборсите и незнам колко разбира от коли и по-специално хонда или да се доверя на автоджамбазин който не е толкова заинтересуван да внесе читава кола а по-скоро да я продаде и дали може въобще да се разчита на автоджамбазите.
  15. Искам да задам един много важен въпрос относно избора на сивик 5 генерация и той за какво трябва да се внимава,какво трябва да се огледа което може да прецакано т.е. кои са му слабите части които се износват по-бързо по-окачване и двигател. Някъде четох че трябва да се внимава за каретата на полуоските, че се износвали когато колата е карана на ръчка с въртене на гуми.
×
×
  • Създай нов...