Jump to content

pontiac

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pontiac

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! От близо половин година изгубих(вероятно открадната) капачката на рейлинга от страна на шофьора! Колата е Хонда акорд 8ма генерация комби! Дълго търсих различни варианти - нова (около 200)лева, по моргите не продават само капачка и там цената е между 200 и 250 лева за целия рейлинг! Ако някой може да ми даде идея или съвет от къде мога да намеря по-евтино решение, ще бъда благодарен! Благодаря предварително!
  2. Здравейте! Имам същия проблем със DPF на Honda Accord 8ма генерация! Колата влиза в авариен режим! Извършена е принудителна регенерация на автомобила за около 40 мин,достигайки температура до 600 градуса! След около 50 км грешката отново се появи и колата влезе отново е авариен режим. Искам да попитам дали да пробвам водородно почистване, или има други варианти, освен крайния разбира се (премахването му)?
  3. Задните имат бутон,който се мести в 3 положения:врати.;изкл.и средно (автоматично). Предния има само 2.врати и изкл.Благодаря предварително!
  4. Благодаря за този мини, но той не дава отговор на моя проблем.Аз не се чудя дали светят или не.Те не светят, не само при отключването,ами и при отварянето на вратата.А "това"работеше допреди месец.Сега работят само задните плафони. При изгасяне на двигателя, автомат.светват задните.Преди това ставаше и с предните.с 2 думи задните работят както трябва, а предните вече не.Само при натискане.
  5. Така е.Хондата ми е комби,и аз имам шибидах,и мойте са два, но преди работеха.От месец само при натискането им.
  6. Здравейте!Притежавам хонда акорд 2004 дизел.Страхотна е!Имам един проблем със светването на предния плафон.Когато заключа или включа автомобила,предния пла фон въобще не реагира.Само задния светва и загасва.Възможно ли е да е бушон?.Благодаря предварително!
  7. Благодаря за бързия отговор. С мултицета проверих само тези в купето,а вън не- (на око), Утре и това ще направя. Относно връзването, разкачил съм парктроника, и сега си върнах предишнто положение, така че остава някакъв кабел да съм прекъснал някъде, което ме съмнява, но все пак е възможно. Не знам към кой бушон може да е вързана крушката за задната, Това щеше да ми даде ясен отговор.Утре проверявайки и отпред всички бушони. се надявам да рзбера. Не знам дали има и на друго място бушони, освен долу в краката и до акумулатора. Благодаря все апк. .
  8. Здтавейте на всички!Днес реших да си монтирам парктоник на задната броня на автомобила ми- Хонда Акорд 2004г комби.Преди монтажа огледах мястото откъдето ще преминат кабелите.Изпробвах и захранването на парктроника , вземайки захранване от крушката за задната светлина.Всичко работеше безотказно.КОгато прекарах всичко и реших да изпробвам парктроника, се оказа , че не достига захранване до него. Съответно и до крушката.Търсих проблем с бушоните и проверих всички-тези отпред и отдолу до педалите.Бяха здрави.Може ли някой да ми каже, къде да търся проблема.Благодаря предварително.
  9. Благодаря за бързите отговори.Искам да попитам преди да взема автомобила, има ли значение къде ще го закарам на представителя на хонда , или и в друг добър сервиз могат да ми открият вероятни проблеми.Може би риторичен въпрос, но за всеки случай.Благодаря предарително.
  10. Здравейте!От доста време съм си харесал Хонда Акорд 2004-2005 г,, дизеловия вариант, комби.От Пловдив съм , и искам да попитам какво вие мнението за тази оферта,защото ми изглежда подозрително ниска.Благодаря предварително.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11352486899535844&f1=details&slink=2q3ji5
×
×
  • Създай нов...