Jump to content

Muf0n40

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Muf0n40

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 3.12.1988

Profile Information

  • Кара
    Сивик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора

Contact Methods

  • Skype
    danityyyyyyy
  1. Отново питам.. някой може ли да ми отговори за смяната от десен на ляв волан. Съжалявам, че се повтарям, но ми е спешно и затова така натъртвам.
  2. Здравейте, имам въпрос относно обръщането на воланите.Да ме насочите към сервиз.. и евентуално да ми кажете горе-долу колко пари излиза обръщането от десен към ляв волан.Знам , че само таблото се сменя.. ( уж ) .. какво още има и въобще да ми хвърлите малко светлина по тази тема, че на намирам нищо.Въобще струва ли си ?!
  3. Какво ще рече "екзотика"?Защото много други модели от това време си имат такива екстри. Дори си е нещо нормално според мен.Питам горе-долу за цени.. и къде се намира А иначе.. мултифункционален волан.. да нещо такова говоря. Ноо.. да е с една идея повече от тези на 5-та генерация ;д ( и те имат мултифункционални фолани, тъй че файда )Благодаря иначе.
  4. Навигации и мултифункционални волани за 7ма генерация?
  5. Става . Имаш предна броня с решетка кам 100 лв и фарове с лупи 250 лв . Това са цени от продавалник-а , иначе може да ги намериш и на други цени . Много благодаря, ама наистина ! А само последен въпрос.. за разликата с двувратата и 4(5)-вратата версия за броните и фаровете ( ако има такава ). Мерси отново !
  6. Бронята от фейслифта след 2004, става ли на верслията преди фейслифта, както и фаровете, и горе-долу колко пари вървят?
  7. Само да попитам. По принцип съм против, но днеска говорих с един приятел и поспорихме.Може ли да ми кажете какви са негативите на газовия инжекцион?За обикновенното агу знам,че трябва да се избягва,но какво лошо може да има от инжекцион на втека (110к.с.) на 7мата ген?
  8. От всичко което прочетох чак се стреснах от 7та генерация. До скоро имах 5ген куче, от което останах много доволен. Сега като чета тук и се замислям дали въобще да гледам 7ген.Хубаво е да има негативни мнения, но просто се притесних че проблемите са еднакви и не задминават никого.Общо взето кола на старо си е до късмет.От всичко което прочетох ми стана ясно че ако реша да вземам такава кола трябва да гледам за ръжди,упътненията по вратите,съединителя,турбото,стъклата и тнт (както при повечето коли). После 700лв за старт и оттам нататък съм свободен. Поправете ме ако греша някъде но се замислям дали да не си взема пак 5ген, много по -простичка е от към поддръжка и попо-желязна (поне от прочетеното до тук).Днес цял ден чета темата през телефона (представете си какъв тормоз е), та реших да обобщя прочетеното и наученото,като първи впечатления.Иначе лично аз съм се насочил към 7ген 1,6 110к.с. втека.
  9. Ако някой направи същото описание за 5ген. , ще съм му много, много благодарен !!
×
×
  • Създай нов...