Jump to content

MMJ

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно MMJ

  • Ранг
    CA 2000 PK

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Ама и аз това питам, ама никой не казва някоя марка висококачествено масло.
  2. Момчета попаднах на това: ENEOSМасло No 1 в ЯпонияКакво ще кажете, това ли да купувам ?
  3. Здравейте, Интересува ме коя марка двигателно масло е за предпочитане и на колко хиляди км. се сменява ?Колата е CR-V 1-ва генерация, 2000г, 147 коня, 2000 кубика. Предлагат ми наливно белгийско Wolf (нещо такова беше) или френско Total. Как да разбера белгийското на колко хил. км. се сменява? Поздрави.
  4. Купих колата с всесезонни гуми които са доста стари и мисля този летен сезон да им е последния.За зимата си купих нови зимни.Вчера свалих зимните за да не ги съсипвам, вече температурите достигат 20 градуса през деня.Сложих летните, но не обърнах внимание и на две съм объркал посоката.Има ли смисъл да ги свалям отново и колата сега по-нестабилна ли ще е ?Благодаря.
  5. Здравейте,Решил съм да си затъмня стъклата от задните врати назад всичко, общо 7 елемента.Искам да ми предпазва фолиото от жегите и от ултравиолетовите лъчи на слънцето, а също ще карам малкото си бебенце и не искам да го пече слънцето през прозореца.Чух за различни марки фолио които ми препоръчват: Мадико, Глобал, Сънгард, Лумар.Кажете коя марка си заслужава парите и колко горе-долу варират цените за ЦРВ 1-ва генерация.Благодаря.
  6. Здравейте, След като ми сложиха ГИ фобос на моята црв 147коня 2000г. всичко си беше наред и като се прибрах вкъщи тамън я паркирам и светна тая чек лампа. Изгасих, запалих и така повторих ама неще да гасне тая лампа. Въпроса ми е: мога ли така да си карам колата и трябва ли нещо да ме притеснява, опасно ли е ? Иначе се обадих веднага на момчетата от сервиза, казаха да не се притеснявам и да карам така. След като навъртя 400-500 км. чак тогава да отида при тях за да видят какви грешки дава. Направих две снимки да се види кое точно ми свети, тази оранжевата лампа над оборотомера: EDIT: Не знам защо всичко го изкара на един ред.
  7. И аз съм чувал, че БРЦ са най-добрите, но напоследък чувам отвсякъде да ми хвалят Фобос.Някой може ли да каже кой от двата е за предпочитане (и защо) когато говорим за газов инжекцион на пропан бутан ?Благодаря
  8. Още не съм на Горубляне, ще ходя ранния следобяд.Иначе е ясно, че се поразтърсих преди да пускам темата, и един-два линка щяха да ми свършат работа.Искаш да кажеш, че си катериш баира на предна предавка и ако забуксуваш задните се включват само с 10% ?Доколкото знам на пасат 4х4 са 50 на 50, това означава ли, че хондата е значително по-зле от към проходимост на баир на сняг ?Харесал съм една 98-ма или 99-та беше, 125 коня.Доколкото четох първите които пускат са със 125 к.с. а 99-та почват да произвеждат със 147 к.с. следващите след тия вече са много пари.Затова съм се ориентирал към тези двете за около 7,000лв.Най-важното за мен е да мога да изкачвам баира при нас зимно време, затова ме интересува проходимостта им добра ли е ?Не съм спец а чета тук-там и слушам кой какво говори, да приемем, че ауди куатро, пасат формоушън, субару форестер и хонда cr-v се пробват на един и същи баир... на коя шансовете са най-големи да изкара ?Искам да купя кола с която да нямам проблеми зимата по баира, това е.Благодаря.
  9. Здравейте,Утре ще ходя на Горубляне и съм се насочил към Honda CR-V.Ще ми бъдете от голяма полза ако ме насочите какво да гледам на хондата преди да я купя.Решил съм да взема точно нея защото е 4х4 а живея на доста стръмен баир и зимата е голяма мъка.Бих прочел мнения на хора които притежават въпросната кола (джип) и са я пробвали на стъмни баири в зимни условия.Добре ли се справя, ако пък дадете и съпоставка с друга 4х4 ще е добре.Предно-задно 50 на 50 ли е зацепено и постоянно ли е така ?Интересува ме и какъв разход ви дава извънградско и какъв в София ?Части намират ли се, скъпа ли е поддръжката в сравнение с немските коли, да речем пасат 4х4 ?Благодаря.
×
×
  • Създай нов...