Jump to content

Blago

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Blago

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 2012 1.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Хаха, ами предполагам, че на всеки му харесват различни неща Във всяко едно отношение, освен мощност, хондата превъзхожда опела категорично, просто няма нищо общо, все пак говорим за 16 години напредък в автомобилното инженерство... Но отново ще кажа, наистина не съм никакъв капацитет, колата ми се струва стабилна и добре стояща на пътя, сигурно някой може по-добре да коментира това, аз съм карал всичко на всичко 3 коли в живота си
  2. Ами какво да ти кажа, за нас най-важното беше разхода и това беше определящото при избора на този двигател и съответно при този двигател това е единственото ниво на оборудване, поне в България. Аз карах на тест 1.8, но честно казано нямах кой знае какви впечатления от едно каране, че да сравнявам колите. Но предишната ми кола беше Опел Вектра 2.0 96та година, който харчеше като ламя и един от мотивите ни да вземем нова кола беше, че ще свали драстично разходите за гориво. Другата ни кола е дизел и търсехме бензинов двигател, така че логичният избор беше малък бензинов двигател, тъй като колата се ползва почти изцяло за градско каране и няма особена нужда да е мощна. 100те конски сили на тази са напълно достатъчни според мен, ще излъжа, ако кажа, че я усещам мощна, но и не съм имал проблем с липса на мощност. Все още разбира се сравнително малко съм я карал, 700км, 200 от които извънградско. Колкото до екстрите, липсват някои благинки, но пък за цената, за която я взехме си заслужава напълно. На извънградско ми даде разход 4.2, а на градско засега е малко под 8, но смятам, че с времето като се разработи двигателя ще е дори по-икономична Поздрави и на теб!
  3. Ами ще ви напиша малко данни за моята :Взех я на 17 декември, 1.4 Comfort, червена, с допълнително парктроник и аларма. Аз съм млад шофьор и нямам особен опит с различни марки и модели, но определено колата е удоволствие за шофиране и за возене. Нивото на оборудване, което получих закупувайки така нареченият базов модел е несравнимо с базовото оборудване на нито една друга марка, направих сериозно проучване. Имам климатроник, USB, лети джанти, цветен дисплей LED светлини и още други благинки Не мога да кажа, че съм фен на марката или на която и да е марка, избрах тази кола, заради добрите репутация, дизайн и оборудване, които успях да получа на много приемлива цена. Ще се радвам да ви отговоря на други въпроси, които имате, двигателят 1.4 е много добър за градско каране и е изключително икономичен за бензинов двигател.
  4. Здравейте! Гледам, че си нямате тема за 9та серия, няма ли хора оттук, които да я карат? Аз я карам вече около 1 месец и съм изминал 700Км
×
×
  • Създай нов...