Jump to content

jazz_fen

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно jazz_fen

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Jazz 1.4SI,2006
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Привет на всички.Направо ме разбихте с тези 'смешни' разходи.Мойто зверче е 1,2 2004г,кара се колата само градско във Варна и под 8,5-9л.не мога да я сваля.Вярно ,че я карам сутрин в задръстванията (около 8,30 и то само в центъра)и вечер пак по за 12-15км и не я жаля,настъпвам я доста,но вашите разходи са направо мечта.Почвам да мисля че колата е с някакъв проблем,но е на 3000км от последното обслужване-масла,свещи,филтри.Ще следя темата с интерес.
  2. Привет на всички.Хондичката вече е изцяло обслужена,обута с нови гуми и се кара доста интензивно.Много сме доволни от покупката,колата е страхотна.Още като я купих,не знам как ми се привидя,че кората под двигателя е строшена и си купих от една морга .После се оказа че просто не била закрепена,прихванах я и сега имам една излишна кора,така че ако на някой му трябва,да свирка.
  3. Привет.Абе мъчих се снощи да ви пиша ,ама има някакво правило и не мога да пускам повече от две мнения на ден.Та по въпроса,колата я обслужва майстор който със сигурност знае много за хондите и за осемте свещи,за него четох само положителни мнения тук във форума и ми беше препоръчан и от други мои приятели хондаджии,затова изобщо не съм подлагал на съмнение неговите решения.Колата засега се държи супер,утре ми предстои пътуване с нея около 350-400км,и смятам да засека разхода как е(надявам се малък).
  4. Здравей и на теб.Ами аз съм технически грамотен ,но от автомобили и двигатели не разбирам.Поназнайвам разни неща но прекалено малко и затова слушам майстора какво казва.Аз даже не съм коментирал какво трябва и какво не трябва да се сменя.Дадох му колата,разбрахме се да смени всичко което трябва и си я взех на другия ден,и тогава разбрах какво е сменил и направил.
  5. Ами чека светеше и грешката беше за ЕГР.Човека каза ,че проблема не идвал от самия ЕГР а от задръстване на някакви магистрали към него.Съответно почистване на тия магистрали,смяна на 4 свещи заради някаква втора грешка която не знам каква е и колата е шест.А преди да я купя аз, са и сменяли тоз ЕГР клапан и след няколко дни чека пак е светнал,явно не са били наясно какъв точно и е проблема,което доказва ,че си има точните хора за всичко,само да попаднеш където трябва.
  6. Благодаря за пожеланията.Днес излезе от сервиза ,човекът е сменил каквото трябва ,люлеенето на оборотите изчезна,всичко по колата е ОК.Сега следва каране.
  7. Здравейте.Вече съм горд собственик на Джаз,2004г.,1,2.Първите ми впечатления са много приятни,доста маневрен и лек за управление автомобил.Единствено това лееко люлеене на оборотите ме притеснява,но утре влиза в сервиз за първоначално обслужване и ,дано не изскочат много проблеми.
  8. Привет на всички.От доста време съм регистриран във форума изчел съм повечето теми за джаза и сега настъпи момента за закупуването на такъв.От всичките екземпляри които разгледах по Варненските салони се спрях само на един единствен,който си заслужава вниманието.2004 година е,мотора е 1.2(L12).Всичко по колата си работи,покарах я,малко тромава ми се вижда,но предполагам са така,все пак е 1.2.Единственото ми притеснение е ,че свети чека и оборотите едвам доловимо се колебаят(трябва да си сложиш ръката на мотора за да го усетиш).Иначе всичко работи,нормално си ускорява.Та питането ми е да се отказвам ли заради този чек,или да влизам в джаза и толкоз.От прочетеното във форума останах с приятни впечатления относно здравината на автомобила.Тук във Варна изборът от такъв автомобил е много малък, а пък не ми се ходи надалеч,много пъти съм ходил в други градове и на живо колата се е оказвала с коренно различно състояние от говореното по телефона.Чаках,чаках някой колега да си продаде джаза и да е с история автомобила ,но явно който го има не иска да се раздели с него.
×
×
  • Създай нов...