Jump to content

bmihov

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bmihov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Мазда
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Созопол
  1. Мерси колеги!Ами в Хонда Апостолов Бургас за 1ден оправиха работата - съединител Exedy 620лв, смяна 130лв, задни накладки TRW за 94лв, свещи NGK 4бр по 13лв, диференциално масло 2л по 23лв и филтър купе за 28лв. Предния ден се обадих по телефона и на другия ден стана работата. Доволен съм.Колега iwolf, твоята хонда с навигация ли е.Искам да пробвам първо диска който имам,може в него да е проблема. И ако не е в него, тогава да свалям оптиката за почистване.
  2. От обявената цена на колата приспаднахме за съединителя.Колата явно е карана от жена.Има по една малка дупка пред педала на съединителя и на този газта.Вчера на връщане от София за 490км изхарчи 39л 95безоловен(пълно до пълно), което е около 8,6/100. Имаше дълги участъци със скорост над 150км/ч.Значи трябва да търся майстор който да отвори двд-то и да му почисти оптиката. Не мога да понасям съобщения, които не знам какво означават.Днес смених съединител, масло скорости, свещи, поленов филтър, задни накладки и една крушка - 1000лв.
  3. Да се похваля .Днес купих хондата. Преди това я закарах в хонда сервиза на Горубляне, и там и направиха диагностика и преглед на ходовата част - всичко наред - според майстора. После пича се качи за пробно кръгче и се оказа ,че съединителя буксува. Навигацията има оригинален диск , но не го чете.Дали почистващ диск ще помогне?Не мога да сменя италианския език на менюто. Дава ми достъп само до аудиото и климатика.Сега следва да и сменя съединителя.Утре ще отида до Хонда Апостолов в Бургас.
  4. Здравейте,Проследих цялата дискусия и открих доста информация която може да ми бъде полезна, а именно смятам да купувам хонда акорд 7 генерация преди фейслифта.Насочил съм се към бензиновите двигатели и задължително комби.По принцип смятах да си докарам лично колата. От Германия читав екземпляр ще ми излеза около 13000лв(държа на кожа ,автопилот, навигация и разбира се комби).Скоро ми попадна следната обява:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11331227238184317&f1=detailsВ тази обява цената е 10000лв. Това са 3000лв разлика и се чудя , дали причината за тази разлика в цената не е скрит проблем.От друга страна при бензиновите мотори подводните камъни са по-малко в сравнение с дизела. По думи на продавача (по телефона) колата била в добро състоянив.Дайте някакъв акъл.
×
×
  • Създай нов...