Jump to content

lamazz

Фен
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно lamazz

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 28.10.1990

Profile Information

  • Кара
    civic d15b2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  1. Не мисля, че е проблем. Явно стрелката си е просто бъгава. И при мен е така. На газ съм, но нали все пак сипвам чат пат бензин и всеки път като стигне към резервата и сложа 20 лв, което е по-малко от 8 л и стрелката стига почти по средата, което е доста нереално, но като запаля 2-3 пъти на бензин и пада много бързо до едно ниво и след това си се нормализира. Аз вече й свикнах и не ми прави впечатление.
  2. Поздрав на колежката от Пловдив с червения хеч 5та, където ме духна близо до колелото на Метро
  3. Колеги, кажете някой хубав черен път край Пловдив, че много ми се кара
  4. поздрави на колегата, дето шпореше снощи към 19 и нещо по Никола Вапцаров (Пловдив) с черен акорд
  5. Онази вечер се дръпнах с един приятел с БМВ E36 318i (115hp). Аз съм със седан d15b2. И двете коли са стокови, и двете на газ От старта до 130 някъде го държа с половин кола, но като включи 4та и веднага ми дърпа 1 кола.. Ама съм доволен де. Това ми беше първата, така да кажа истинска дръпка и е супер интересно особено като колите са равностойни. Пак да питам - няма ли някой от Пловдив с d15b2 или d13b2, който иска да се дръпнем?
  6. Колеги търся стокова d15b2 (като моята) да се премерим, че имам известни опасения за вървежа на моята.. Става въпрос за Пловдив. Може и d13b2. Който има желание да драсне едно ЛС. И да не съм оф топик - Наскоро на Кукленско шосе (посока Пловдив, но преди да се влезне в града, където са 2 ленти във всяка посока), тръгвам да изпреварвам някъв фиат брава (не съм сигурен с какъв мотор беше, но май на калника пишеше ТД100). Караше доста бавно, а аз на 5та със 65-70 тръгвам да го минавам съвсем спокойно, че още не беше и загряла колата. Гледам тоя кара успоредно с мен ( аз вече с 80), пускам 4та и давам газ, обаче тоя тръгва да ме минава, ръгам вече 3та и нещата си дойдоха на мястото Не че е за хвалба, ако наистина е била печка де, ама и аз съм си с обикновена газова
  7. Може и от Асеновград да е. Лятото се засякохме на една сбирка. Тогава не беше много ниска хондата, сега как е не знам. Тъмно зелена е. Та вкара ми тогава идеята да правя моята хонда пълна инжекция, обаче тогава нямах финансова възможност. Сега се отваря такава, та докато я има викам да действам Затова ми трябва, да го поразпитам към кого да се обърна и т.н.
  8. Колеги, знаете ли дали е регистриран във форума един колега със зелен сивик 6та генерация купе? Или дали идва редовно на сбирките?
  9. Да сменя горивния и филтъра на газовата? Предполагам, че и да не е от тях няма да е излишно. Още повече,че не съм ги сменял откакто взех колата..
  10. Колеги от доооста време имам проблем с оборотите на газ на празен ход. Препоръчайте ми къде да отида, че вече в чудо се видях. На анализатор ходих, на газаджия ходих и нищо. Поне парите не ми взеха.
  11. Антифриз винаги следя да има достатъчно. С температурата никога съм нямал проблем. Загрява нормално бързо и се заковава по средата стрелката и каквото и да става не мърда оттам. Оборотите са много ниски и като е студена, и като е загрята. А за пускането по инерция - никога не ми гасне! Гасне когато спирам, когато съм почти спрял (с 5 км/ч) или когато съм спрял.
  12. Колега извинявам се, че ти ползвам темата, но имам горе долу същия проблем и аз вече не знам какво да правя..Имам 5-та генерация сивик (седан) с d15b2. Също съм с обикновена газова, също ловато, ако не се лъжа. На газ не държи обороти. По принцип са бая под 500 и тресе та се не трае. Понякога дори гасне, понякога ги заковава на 900, но много рядко и за много кратко. Водих я при един познат газаджия няколко пъти. Гледа стъпковото моторче, чисти го. Сменихме изпарителя с 2ра ръка брц, купихме му нови мембрани. Ходих и отделно на газ анализатор няколко пъти. За момента ги нагласят и най-късно при следващото каране пак същите истории. Въздушният филтър е сменян. Не знам вече при кого да я закарам, че като ги знам навсякъде кви са майстори.. пък и аз нищо не разбирам.Един колега беше споменал нещо за антифриза. На мен ми губи течност от радиатора, доколкото знам. И това трябва да се прави, но 1 по 1. Но каква връзка има антифриза с оборотите?
  13. Казаха ми, че наистина имало, ама била по-навътре, а не до табелата. Вярно ли е?
  14. Нали на Кукленско шосе на входа/изхода на града няма камера? Че днес се дърпах с един сладур и малко се отнесох
  15. Повече такива теми да има Честито колега! Много емоции да ти носи и все положителни
×
×
  • Създай нов...