Jump to content

didko89

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно didko89

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Определено няма да търся автомобил във Варна,дори има възможност да видя из Германия макар че не знам до колко вече е изгодно и рентабилно от там,защото и там като цяло доста често са наредени колите.Иначе виждам че се предлага много дизел ,но в момемта карам Алфа Ромео дизел и сякаш искам да избягам малко от дизела.Добър сервиз ми трябва точно за това ако колата се падне от региона да я заведа при човек който знае какво прави,знае болежки и тнт.
  2. Привет на всички във форума.Както съм написал сериозно обмислям да мина във клуба на собствениците на CR-V .Насочил съм се към бензин с опция да сложа газ.Бих искал да знам дали се срещат читави екземпляри до към 15000-16000лв ,какво преди всичко е хубаво да се гледа ,имат ли някакви детски болести,във Варна има ли форумен сервиз и тнт.Всичко ще ми е от голяма полза.
  3. Колеги дали мога да немеря от някъде ръководство за сивика.Много бутони много нещо..
  4. Тази хондичка ми харесва и мисля да се обадя тези дни да отида да я видя.Иначе за бензин или дизел не е голяма значение(поне за мен),но нз при този модел кое е по добре.Може би повече бих желал дизел, но зависи от моментното състояние на колата.Ако имате съвети...
  5. Добър вечер и от мен колеги...Сериозно съм се заел със задачата да си намеря и да си купя Сивика..Имам няколко въпроса и вие като много по опитни от мен(ще е 1 кола) се надявам да ми помогнете..Да започна с това че разполагам с 20000 лв за посочения автомобил( бих ли намерил добър автомобил за тези пари) Относно годините предполагам за тези пари 2006 може би...За двигател мисля че е ясно ,коята е в наи добро състояние....Ако някои има наблюдения как са цените в Германия ,защото мисля и този вариант за кола .При огледа има ли нещо по спциално при гледане ,тънкости и тнт..Благодаря ви много и се надявам скоро да съм пълноправен член на този форум...
×
×
  • Създай нов...