Jump to content

niki-gabrovo

Фен
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от niki-gabrovo

  1. Отдавна не съм влизал във форума за което се извинявам.Имам доста части не се притеснявайте да питате.
  2. Във всеки пост ще пиша както е продадено!За сега:Двата фара!Преден капак!
  3. Хондата е 1994 година! С ел.стълка , ел огледала. Всичко по нея работи! Цени са народни! Колата се намира в гр.Габрово. тел: 0897770592 Мисля че мотора се води d15b2. ФАРОВЕТЕ са здрави просто не съм ги снимал! Снимки: Shot at 2012-09-10 Shot at 2012-09-10 Shot at 2012-09-10 Shot at 2012-09-10
  4. Огледа ли всичко да не би да си забравил да закачиш нещо да ти е хартисало!
  5. niki-gabrovo

    Monster Energy

    Колега защо не налееш в двигателя да видиш може да откачи
  6. Бро точно тая кола неможе да превърти на асвалта точно със този диференциял от М-ката.. ? общо взето имам 3 старта с колата откакто е направена ... Първия е с Тигра 2.0 8в с доста модове (маховик,спортен вал,чип,къса кутия) и му правя около 5-6-7 коли 2-рия е с BMW 325i + chip той пада с около 3-4 коли и с 328-цата кажи ми точно какво искаш да ти снимам ?Е каква е тази д 13 ти направо ме метна по върбите. Ти как така ги биеш с 5 -6- 7 коли ти се едно си ги бил с цял автовоз. Колко коня ти е колата?
  7. С макетното ножче най много да се заколиш ако ме питаш с мен! По лесно с става с струна за махане на прозорци цената е около 2 лева метъра и я има в почети всяка железария или бояджиски магазин! С нея става най лесно и най бързо просто ти трябват двама човека!
  8. Моето мнение че с бутилка с кислород е далеч по добре от колкото с компресор от ИФА като знам един климатик колко спъва една кола представям си този компресор!
  9. Колега честита придобивка със здраве да си я караш, и много безаварийни километри да минеш! Доста е лаченка тази хонда!
  10. Гледай пък във някакъв тунинг магазин едни перки който се слагат на тръбата на въздушния филтър и тя пак свирели! Ама според мен няма смисъл!
  11. Днес реших да махам амортисиора на моита хонда сивик 5 генерация и що да видя предните пружини се оказаха зелени? И колата е по ниска отпред възможно ли е да са някакъв вид спортни? Или са си просто нормални?
×
×
  • Създай нов...