Jump to content

денков

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно денков

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    хонда акорд
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Раднево
  1. Да допълня и аз темата за собствениците на акорд f18a3 размера на семеринга е 12.45x22x6, а О - пръстен 25x3,5 или 25x4 уплатнява по добре от оригиналния размер. dimitrofski от последния пост е описъл точно процедурата по избиването на пина. Не забравяйте да го бележите, че после много ядове.
  2. Колеги , днес проблема с дивото скачане на оборотите го решиих . Когато свалях корпуса където е дроселовата клапа развих и болчето за регулиране на оборотите за да го почистя понеже имаше много нагар . Макар , че преброих колко оборота е завито или съм объркал един оборот или след почистване на болта е почнало да пропуска повече въздух от там . Никога нямаше да се сетя , че е от това , ако не бях прочел тук -http://ecomodder.com/forum/showthread.php/honda-iacv-explained-967.html . Когато оборотите са високи ( над 1100 ) иацв-то се стреми да ги намали и така се получава едно много неприятно скачане на оборотите на празен ход . Днес навих въпросното болче докато оборотите паднат до около 800-900 и стрелката на оборотомера заспа . Сега остава да разбера причината за трудното палене , но тя най - вероятно ще е електрическа , защото всичко друго съм проверил .
  3. Еми минусовата клема я откачих , но не съм я оставял да работи на обороти . Утре , ще пробвам и дано стане нещо . Мерси много .
  4. Колега , извинявай за тъпия въпрос но как се прави ресета , че съм малко бос . Благодаря предварително .
  5. Е тва вече не е истина . Днес съм сменил бензиновия филтър , разглобих и почистих FITV -то , почистих за втори път еацв-то , почистих дроселовата клапа и не стига че не се оправи ами сега като загрее оборотите почват да прескачат през равни интервали от 1000 до 1400 . Ако някой се сети нещо да пише , че вече незнам.
  6. Здравейте , вчера направих маниполацията описана от pascualle , но за съжаление при мен не даде резултат . През почивните дни продължавам с другите чаркалъци и ако открия нещо ще пиша .
  7. Благодаря за бързия отговор . Ще направя споменатите от теб неща и пак ще пиша дали има някакъв ефект , че вече ще си скапя стартера и акумулатора от въртене
  8. Колега , при мен беше така предната зима , но сега почна да гасне . Дано не съм лош пророк , но очаквай същото да стане и при теб
  9. Благодаря за мнението . Само да поясня , че дори температурите да не са минусови както е сега проблема го има . Изключвам бензиновия филтър , защото няма как да замръзне при положителни температури. Що се отнася до оборотите след 10-20 секунди се стабелизират и после няма проблем . Все пак времето за което се стабелизират оборотите много зависи от това колко е студено навън. Колата я карам от една година и проблема се задълбочава . Предната зима ми го правеше пак , но в по малка степен . Иначе когато е топло пали добре . Затова си мисля дали може да е смукач , температурен датчик или нещо от сорта
  10. Знам, че има подобни теми , но никаде не срещнах конкретен отговор по въпроса . А ето и за какво става дума.Колата е акорд f18a3. При палене при студен мотор и при студено време колата пали , но оборотите веднага падат и колата гасне . Нужно е второ , а дори и трето палене. След като загрее няма проблем. Ходил съм на диагностика , но не откриват нищо . Знам , че има акорди с абсолютно същия проблем . Моля за мнения и съвети .
×
×
  • Създай нов...