Jump to content

muki

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно muki

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 1.6 В-ТЕК
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. вале вале кво направи валеее валееее валееее валееее ооооооо :drunk:
  2. muki

    Видео

    Ето 1 спомен от лятото:ph34r: http://www.vbox7.com/play:bafc5c4a81
  3. Някъв керамичен но забравих колега марката.(син някъв утре ще споделя марката) Вар.1 http://realstreetper...da-d16-119.html Вар.2 http://realstreetper...da-d16-118.html Чудя се кои вариянт е по потходящ, аз съм се спрял за сега на 2рия.Ако може малко информация от някои по запознат колега ще съм благодарен.
  4. бръм.м.м бръм.м.м бръъъъъъъъъъъъъъъммммммммммммммм:confused:
  5. Колега това да разбирам че са ковани,а ще даржът ли щото неми се прави същата процедура след месец два.Те 2 от моите биели са здрави нямат нагар нищо но искам като го правя сичко да е ново.Искам да помоля и някои колега ако мо се занимава,имам една б16ка 5г.хеч. на части или това което е останало от нея.Ако може да мо пратя снимки да ги качи ако може(това не е моя профил принципно ) Мисалта ми е такава че на които мо трябват някви неща като пласмаси огледала прагове и някви др. неща се подаряват щото трябва да я карам към надин.Извинявам се знам че тук не е мястото.
  6. До тук разбрах че Eagle биели +Weisco бутала ще е наи добре.Исках някои колега с д16ка турбо да каже с какви бутала и биели е и да сподели мнение.Щото то ще е 300+- несе знае колко точно по малко повече не е ясна схемата,нямах време да я замеря.Остава и въпроса дали буталата като се поръчват за този мотор,са стъндартни(като диаметър) или както питах трябва да се поръчат една десета по голями и да се пилнат цилиндрите,да няма тракане сичко да пасне точно.Но и четох че с кованите бутала тракането си е нормално като е студена,и си има някви норми в които е позволено да си тракат.:crazy:
  7. http://realstreetperformance.com/store/cp-pistons-eagle-rods-combo-honda-d16-119.html това са същите които бяха на моя мотор.Четох че заради кованите бутала мотора като е студен тракал,докато стигне работната Т. Това дали трябва да е така,и ако е така моя тракаше по съштия начин,само дето продълйаваше и след като е загрял(беше като трактор)
  8. Мда и аз се чудя по буталата има грозни черти а биелите са смени цвета си от нагрева.А лагерите на 2ри и 4ти цилиндар се бяха застъпили.Колеги сега да поръчам буталата трябва да премеря диаметъра на цилиндрите и да поръчам с една десета по голям диаметър бутала,и след това да се шлаиват малко цилиндрите за да пасне както трябва.Или в и-бей като търся бутала за този мотор те са си с точен ръзмер.Извинявам се за тъпите въпроси,просто си нямам и представа.А стигнах до извода че тези бутала дето са били вътре са били една десета по малки,и се чуваше някакво леко чукане.След свалянето на мотора видяхме каде са се блъска ли.
  9. Колега бюджета не е кои знае колко,но в името на даване на газ се налага. въпроса е дали да поръчам същите или да се насоча към др марка.Въпреки че тези се оказаха много издръжливи.300$ на бутало или 4те без биелите или... с тях.
  10. muki

    Д16з6 бутала и биели

    Здр колеги искам да попитам по запознатите колеги с няколко въпроса относно моя проблем.Колеги трябват ми бутала и биели за д16з6 ковани.Интересува ме на коя марка да поръчам и от каде.Става на въпрос че д16-та е с турбо Гарет т3/т4 няква хибридна (несъм запознат много) колата се караше на 1.2бара и около 300к.с.Та стана проблем малко с буталата и биелите, моите са ковани(на биелата има картинка на орел но марката немога да я прочета)знам че сичко е поръчвано от usa. Дали да търся същите? Дали са читави?Разбира се ако някои може да ме насочи и да ми поясни към какво да се ориентирам,ще съм много благодарен.
  11. Мерси колега белия звяр е красив.А инфинитито го караше няква мацка :blink: и го настъпва яко . Профила ми е "дроги" принципно.
×
×
  • Създай нов...