Jump to content

valdes_93

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно valdes_93

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    gr.Lovech
  1. Здравейте, интересува ме какъв е номера на двигателя на Honda civic Aerodek 1.5 V-tec.Благодаря предварително.
  2. А, няма за какво да се обиждам. Благодаря за информацията, точно това исках да разбера, дали става за тварене на по-големи и обемисти предмети.Всичко хубаво и на теб.
  3. Благодаря за съвета, ще те послушам.Имам още един въпрос. Има ли разлика в разхода на гориво м/у 1.5i VTEC и 1.5i LS?
  4. Xatamoto това " суапнат " означава че е сменил двигателя ли?
  5. Здравейте. Интересува ме колко литра е минималният обем на багажника на Honda civic Aerodeck. Търсих много и никаде не можах да намеря тази информация.Моля който има такава кола да каже колко литра и е багажника.Благодаря предварително!
  6. Благодаря за отговорите. Вече се насочих към 1.5 VTEC.Интересува ме как е двигателя като издръжливост и кои са най често срещаните повреди по него.Моля който има такава кола да изкаже мнението си по въпроса.Благодаря предварително!
  7. Добре. Разбрах че няма двигател със заводска ГАЗ. А кой двигател е най подходящ за газова уредба: 1.4i 90hp; 1.5i vtec 114hp; 1.6i 114hp.Вярно ли е че, ако се сложи газова уредба на пълна инжекция, каквито са тези мотори, после колата няма да може да работи на бензин, защото съм чувал нещо подобно?Благодаря предварително за отговорите!
  8. Здравейте, нов съм във форума и не съм запознат много с двигателите на хонда, и затова имам един въпрос. Има ли двигател на Honda civic на ГАЗ ( заводски ). Ако има такъв, ме интересува дали е надежден ( издражлив ). Мисля да си купя Honda civic Aerodeck, но се колебая с какъв двигател да е. Твърдо съм за бензин, но ако има и двигател на ГАЗ( заводски ), ще е още по добре, от към разход. Спрял съм се на тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11292786876776564&f1=details дайте мнение за колата. Благодаря предварително!!!
×
×
  • Създай нов...