Jump to content

LoNdraTa

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно LoNdraTa

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 19.04.1991

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 2.0 20T2R
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Contact Methods

  • Skype
    londra_1420
  1. Колеги на мен скоро ми се случи следната случка. Зареждам в русе от ромпетрол газ,стигам до село и на селската бензиностанция пълня до горе 6.5л.точно на 100км я засякох. На връщане пак на 103-4км спирам на Лукойл в гр.Бяла 16.2л. Разхода е на газ.извинявам се ако не е по темата,но това е прекалено голяма разлика и не знам лукойл ли ме удариха в литража или другата бензиностанция..
  2. Като изключим Хонда двигателят, който наистиа е скъпичък, другите май са трудно откриваеми.. Колега някаква информация имаш ли на каква цена горе-долу и дали въобще ще намеря такъв мотор 2.0 136кс. за, който спомена по горе.
  3. 1.8 дали ще стане колега.. то идеята ми беше истински мотор да сложа затова питах за хонда.. но уви
  4. Многопластова (многослойна) MLS, Гарнитура била метална без тефлонови покрития и т.н.. но човекът където оставиг главата да за шлайф и пасване на клапани ми обясни че просто не подлежат на ремонт и, че нямало смисъл да ми взима парите защото пак щял да се появи проблемът. Въпреки всичко главата вече е шлафана клапаните са паснати но най вероятно ще се продава
  5. Благодаря за инфото! Естествено, че не си заслужава да се наливат пари в тая кола единствено бих се захванал да я правя ако имаше вариянт двигателя да е хонда.Всички реват от този проблем с духната гарнитура, и повторно ремонт след ремонт..Явно са скраб ще ходи колата..
  6. Здравейте колеги! Не знам дали тук е мястото на темата за, което се извинявам предварително. Та направо към въпроса.. Миналата година след като моята хонда сдаде багажа се подлъгах, то малко и от няма на къде и купих един Ровър 214si 1,4 103hp. всичко добре до миналата седмица колата духна гарнитура но този двигател нямам намерение да ремонтирам та основната питанка е има ли вариянт да се присади двг от хонда и ако е възможна тази манипулация какъв трябва да е моторът. Благодаря предварително.
  7. 0893466722 Димитър, Русе Хонда Сивик облепена с черно фолио а капака и тавана с бордо (пак фолио)
  8. LoNdraTa

    Турбо

    Здравейте колеги! Не знам дали точно в този раздел е мястото на темата но...потърсих из форума не намерих нещо което да ми свърши работа..Надявам се да има някои който може да ми помогне,не съм много на ти с двигателите но имам желание да сменя турбото на хондата (то каква хонда с роувърски двигател) двигателя е 20T2R 2.0 90hp дизелче.Много ще съм благодарен ако има някои който може да ме насочи малко как стоят нещата със смяна на турбото или слагане на второ турбо искам да вдигна малко мошността.Нямам финансовата възможност да се обърна към някои сервиз или специалист затова се обръщам към вас.В момента правя основен ремонт на колата сменил съм всичко по окачването другата седмица ще я боядисвам това сам си правя но по двигателя не смя да бутам защото не разбитам,та искам след това да бутна леко и двигателя,не искам да я правя бегачка а да я направя малко по пъргава и мисля че модификация по турбото и след това чип ще е идеално. моля да не ме критикувате за невежеството и малко глупавия въпрос! благодаря предварително
  9. Смени мембраните на изпарителя,потях се натрупва нагар както и по самия изпарител може и от това да е..
×
×
  • Създай нов...