Jump to content

The end

Фен
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от The end

  1. Никой ли не иска да обурудва прелудчето си !
  2. Продавам лети джанти 15" 4х114,3 ЕТ 37 7J + 4бр. гуми 205/55/15. В перфектно състояние! Цена: 250лв. Телефон за връзка: 0883352242
  3. Засичал съм красавицата няколко пъти по улиците на Ямбол, наистина е уникална. Успех в начинанието!
  4. Браво колега за положените усилия. Мисля, че ще бъде полезно на доста хора. Поздрави
  5. Аз смених антифриза, защото идва зимичка.
  6. Здравейте, колеги. От доста време се замислям, но не знам дали ще се справя с този въпрос. Фаровете на моя Prelude са оригинални (хромирани), но искам да си боядисам отвътре пластмасите черни без да пипам рефлектора, за да може да няма проблеми със светлината на крушките. Искам да попитам как най-лесно мога да сваля стъклото на фара без да го повредя? Самите рефлектори във фара отделят ли се, за да мога да боядисам по-лесно пластмасата без да облепям рефлекторите? И какъв спрей да използвам за пръскането? Мисля да го направя със черен термоустойчив спрей. Ще помоля някой, който до сега е правил тези неща, да ми даде някой съвет. Благодаря предварително. Поздрави Ето и снимката на фара как искам да го направя:
  7. Здравейте, скоро се сдобих с алуминиева тръба за спортен филтър. И въпросът ми е: Задължително ли е тръбичката за изпарения от картера да влиза в тръбата за филтъра или не?
  8. Здравейте,може ли някой да ме насочи към интернет сайт в който мога да проверя за спортни филтри за прелюд 4 генерация.
  9. Здравейте.Днес забелязах ,че предните спирачни апарати са по големи от задни на прелуд 2.0куб. 4 генерация.Та вапросът ми е да ли е вазможно да се сложат предните от зад . И дали ще има някакав ефект.
×
×
  • Създай нов...