Jump to content

murder

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно murder

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Днеска монтирахме окончателно газ на Сивика, но имам проблем с електрониката. Бутона е КЕ091 и кафевия кабел сме го омотали 10 пъти около един от кабелите за свещите. Проблема е, че когато върнеш педала за газта щракат релетата и спира газта. Въпросат ми е дали при пускане по инерция спира(или намаля) да минава електричество към свещите имитирайки икономия на горивото и по този начин ми сигнализира на електрониката, че колата е изкл. което води до спиране на клапаните. схемата е следната: KE 091 . Дайте предложения за този кафяв кабел каде да го сложа и как.
  2. Проблема е решен имаше нагар. След почистване със суха кърпичка всичко се оправи. Има още живот в клемореда. Благодаря колеги ето и снимки: Снимки Клеморед
  3. Благодяря ви колеги! Утре ще споделя резултата.
  4. Проблема се появи преди четири дни. Вартя ключа, колата пали, и в момента в който го пуснеш (върнеш) колата гасне. Това може да се случи 5 пъти подрет, а може и от раз да запали. Направи ми впечатление, че светлините по таблото изчезват за секунди(сякаш губи токове). Имах резервно "main" реле смених го, но проблема си остана. Няма значние при топла или при студена кола. Филтера за горивиото е на 7000км. Моето предлопожение е проблем в контактния ключ.. Дайте предложения от какво може да е ? Извинете ме ако темата се повтаря.
  5. как изглежда и каде се намира?
  6. Искам да отправя запитване.Имам Хондата от почти година (d15b2). Сложихме аларма и всичко беше супер. Един ден варта ключа пали и за няма и сек. и изгасна.Вартя пак ключа- не пали. Минаха 10-15min. Запали и почна да си работи нормално. Сляд някакво време пак го направи. Общо взето прави го когато си поиска. Така вече 4-ти или 5-ти път. Пали,работи секунда,гасне.. мине се време пали и трагваш. Колкото и да въртя ключа няма да запали,трябва да се мине някакво време. (Извинявам се за правописа).
×
×
  • Създай нов...