Jump to content

Dr3amland

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Dr3amland

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Бах.... благодаря ви все пак. Изгубих един бас... Не съм виждал такова нещо и не съм предполагал че го има . Лека вечер.
  2. ам...немога да повярвам ... До сега незнаех наистина ли е така? ... има доста сайтове в които пишат глупости затова исках да попитам тук феновете.... ! извинявам се за глупавата тема но..
  3. Колеги,влязох в спор с приятели и май загубих , за първия модел на Civic Type R, който аз си мислех че 7ма генерация EP3... а се оказва че има и 6-та Type R. Така ли е реално и можете ли да ми кажете историята каква е?http://honda-type-r.com/civic-type-r.html <-------- ???
  4. Civic Type R Mugen 2.2 е създадена за да отбележи края на производството на бензиновия двигател на Honda K20 с обем 2.0 литра. Използваният от състезателни модели агрегат се монтираше и на Civic Mugen RR, седанът с четири врати. Вицепрезидентът на Mugen Euro, Хиро Тойода, заявява: „Промените заради опазването на околната среда означават бързо отпадане на атмосферните двигатели. Това означава, че най-вероятно вече няма да видим нещо подобно на K20 в сериен автомобил. Затова отбелязваме раздялата със специалната серия на 2.2 Honda Civic Type R.”Край
  5. www.NoLimit-Bg.com - No Limit Performance - ето ти околноста
  6. пак въпросче... ами тази (паричка) клапата тя не става ли по малка така тоест не смучи ли постоянно повече въздух така? Както забелязвате хич ме няма....
  7. Колеги извинявам се за темата ама ГРАМ не разбирам от форума писах Дросел,портване на дросел нищо не ми излиза.Та искам да ми обясните какво значи това портване,какво става примерно диаметъра на дросела е 60мм като се портне на колко ще стане какъв е смисъла не се ли разваля така дросела? Малко глупаво подредено но на бързо.... ай портване на всмукателя?какво,как,защо? надявам се да получа отговори и не ме надападайте търси във форума или нещо от сорта пробвах не намирам затова пиша!
  8. брех.... според мен ще ти е малко нанагорно да я караш всеки ден с 300+ и най малкото безмислено, но ти си решаваш, поне ще се намери една хонда да махне главата на спрелия хуйдай на рибата мен страшно много ме съмнява че този проект е в действие
  9. Като са му споменали цената за турбо автомобил и се е отказал
  10. Сега е студено малко трудно загряват...ала бала гуми нямат подходящи имам един мергел 250Д ако искаш мой се пуснем на 402м аз ще съм на 400-ния метър и мой се пробваме (на тати колата)
  11. ще се започват явно сега обиди на дръпнати човечета
  12. ааа за това вече незная но все пак къде е 1.6 4цилиндъра и 3.0 6 цилиндъра горките немци
  13. А колеги забелязвате ли горкото БМВ (нищо лично) колко с каква мъка настига сивика....
  14. Ако ходи някой да си вземе и Оператор! да се документира падението на кое не се знае...
×
×
  • Създай нов...