Jump to content

martennis

Фен
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от martennis

  1. Ако ми позволите да възобновя темата бих искал да задам един въпрос. Моят Сивик е с 5 пин букса, а искам да свържа такъв елм327 адаптер, който е с обд2 букса. Може ли да стане това като си купя и преходник от ибей, който е 5 пин към обд2 букса?
  2. Колеги моля ви дайте ми някаква информация относно тази марка газов инжекцион, защото съм го намерил на много сносна цена и се чудя да бъде или да не бъде?
  3. Това е супер! От много време насам мислих да споделя същата идея....Аз съм ЗА!
  4. Извянявам се че пиша в тази тема не молбата ми се отнася за подобно нещо...Та от известно време насам има нещо спукано по изпускателната система и бръмченето се чува някъде към средата на купето...Тъй като кризата наистина е голяма и не ми се отделят пари за това много моля ако някой колега има възможност да ми помогне и е свободен утре и вдруги ден след 17h да се свърже с мен за да докарам колата и да я оправим...Благодаря Ви предварително и се надявам наистина да има кой да помогне. Тела ми е 0883394338 - Мартин.
  5. А ти каква Хонда караш? Аз утре се прибирам в Ямбол и във Вторник сутринта заминавам пак за София и може да се разберем нещо да се отбия ако си свободен...Аз съм със Civic англичанка 1.5i VTEC 6-та генерация....Поздрави и весели празници!
  6. мда....благодаря за инфото колега.....разглеждах и аз преди това коментари за фобос, но гледам малко и от финансова гледна точка....модел 3 от този сайт излиза сравнително по-евтино. За това ако може някой с конкретно инфо за този модел инжекцион да сподели мнение.
  7. Колеги моля ви да погледнете този сайт http://www.magnumbg.com/gas.htm и ако може да ме информирате каква е разликата от Модел 2 и Модел 3 и също така добри варианти ли са за газов инжекцион??? Блгодаря предварително!
  8. http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1175Тази като че ли изглежда добре от към екстри и изисквания от моя страна..? Ако знаете по-добър или по-евтин вариант....моля споделете
  9. Здравейте момчета! Искам да си купя аларма, но преди да пристъпя към покупката бих искал да се консултирам с вас....Първо да попитам всички аларми ли могат да управляват ел. стъклата и централното? Ако не, дайте ми добър вариант за такава аларма разбира се на сносна цена. Благодаря предварително!
  10. Колеги споделям и моя опит за този евтин тунинг Тук е възможно най-намалена светлината.... а тук е усилена на макс Поздрави!
  11. А не става ли ако всяка отделна лента за всеки уред както казва Stancho да бъде свързана за съответната крушка, която преди е осветявала....Предполагам няма да има проблем и няма да се получи някакво по-високо напрежение или нещо подобно....?
  12. Добре....това са диодни ленти до колкото успях да разбера от ровенето ми изнета.....само че изниква въпроса как са огънати в кръг....как да го кажа...напречно на сечението...?
  13. хммммммм много добра алтернатива....харесва ми много Ще съм ти още по-благодарен ако дадеш малко подробности как то4но се изработва или ги има направо сток Благодаря предварително
  14. Здравейте!Преди време гледах едно клипче във vbox как да си направим ринговете.....Само на можах да разбера каква е тази тръбичка и съответно от къде мога да си намеря такава...Та въпроса ми е дали някой се е занимавал с това и дали има представа от къде мога да намеря такава пластмасова по-скоро пръчица(защото всъщност е плътна, а не куха), която като се нагрее да не се разтапя и да заема форми? Благодаря предварително.
  15. Прави сте колеги.....Благодаря ви за отзивчивостта! Наистина нямам търпение, но за сега се сдържам...за това и не съм си купил нищо, щото все пак не става дума да дадеш 1 лев за дъвки....Просто се надявам да бъде скоро момента, в който както каза Трънчо ще усетя от вътре моята кола.....Иначе за конете знам за тази манипулация от 75 на 90 и също и за данъка....не са малко 100лв...За сега ще си пазя паричките, ще събирам още и ще вися всеки ден в мобилето Поздрави!
  16. и двамата ви разбрах доста добре...благодаря за съветите. Що се отнася до опит, от 3 години карах Хонда англичанка 1,5 В-тек-е 114 коня. Разбира се 3 години не са нищо кой знае какво, но веднъж усетил В-тека макар и икономичния някак си не искам нещо по-различно....Вярно че има и модели като нашата с В-тек, но първо повечето са преди фейслифта и второ са с по-малките двигатели...за това тях ги изключвам като вариант. Без да се замисля бих избрал тази с 1,5 двигател, но единствено ме спира това, че има леко натиснати места. Мисля да отида да я погледна и ако не са прекалено фатални забележките както по външен вид така и по двигател да се ориентирам към нея....доста съм нетърпелив, но и доста време вече чаках, така че трябва вече да идва прословутият момент А пък ако на някой му се занимава и няма друга работа с удоволствие бих го вземал за една по-компетентна компания
  17. Здравейте! Първо надявам се темата да е точно за тук...ако не моля да бъде преместена в правилния раздел. Благодаря! От както карам хондата на баща ми много съм се запалил по тази марка (не ви учудва нали ) Та от известно време насам вече си работя и много усилено си търся подходящата за мен кола. Не съм от най-разбиращите, но и не е като да си нямам и хабер Из форума бях чел нещата, на които да се обърне най-голямо внимание при закупуването на автомобил втора употреба. Е разбира се те са прекалено критични и може би едва ли ще се намери такава кола...За момента съм се спрял на няколко модела хонда сивик 6 ген. Всеки с различни кусури и за това ми е мн трудно да избера евентуално кой точно да бъде. Та идеята на тази тема е ако може да ми помогнете с избора, имам желание да отида видя единия автомобил тук в София, но ми се иска да съм с някой, който разбира доста повече от мен(сигурен съм, че тук всички сте такива ) Все пак да кажа каква ми се иска да бъде колата .....по възможност разбира се.....Хонда Сивик 6 ген., ако е В-тек още по-добре, ако е с климатик също няма да откажа....Колкото може по-малко забележки. Моделите, върху които съм се спрял... Сивик 1,4и 75 коня с газово, август 98', без климатик, само леки козметични забележки, пълен ел. пакет и т.н. на цена 3200лв с евентуален коментар. Другият - Сивик 1,5 В-тек 115 коня, декември 98', с неработещ компресор на климатика с тази разлика от другата че е натисната тук таме(уж леко, не съм я виждал още) на цена 3100лв и коментар. Според разбиращите тук коя от двете е по-добрия избор? Надявам се на разбрани коментари и помощ, без заяждане и тем подобни. Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Създай нов...