Jump to content

rasing

Фен
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно rasing

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 26.07.1988

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    pleven

Последни посетители

2612 профилни разглеждания
  • denis

  1. Не коректен като продавач

  2. rasing

    канистър

    какво точно представлява канистъра и как да разберем кога е запушен?
  3. > Board MessageSorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.The error returned was:Sorry, you do not have permission to start a topic in this forum и все това ми излиза колеги според вас какъв е проблема ?????
  4. и мен ме интересува 16 215 /40 отпред 7.5инча о зад 9 с реголира6ти прожини?
  5. rasing

    сивик 5г

    колеги сложих газова оредба с електриЧески изпарител прекъснах двете диузи с 2 релета но ме притеснява лампата на инжекциата свети постоянно а и сам чувал Че се лагало неЩо като симолатор правено а не копеШки симолатор че след време трупали греШки и отказвали на бензин тиа хонди 5 г специално д15б2 .предварително благодаря за инфото.
  6. да тук колегата е доста прав най вероятно като падне напрейението и някои транзистор замасява и стрелката се вдига
  7. колеги как да си направя лампа на резервата?
  8. колеги проблема е решен бил сам обърнал предните бъбреци в смисал с цицката за обезвъздушаване вместо от горе беше от долу.в се пак мерси на всички.може да изтриете темата.
  9. колеги някои може ли да ми помогне или не?
  10. няма ли някои който разбира от спирачни системи?
  11. колеги след смяна на купе и след разкачване на цялата спирачна система нямам никакжи спирачки да оточня.ударих се челно и неставаШенищо от моето купе и купих др.прехвърлих всиЧко от моето на новото и даже и реголатора си слойих моя,объзвъздуших системата реголирах задните наклатки и няма никои като е огасена колата има някакво усилие като натискаш педала когато е запален мотора пропада и почват да се мянят оборотите на двигателя.??????????
  12. колеги някой пробвал ли е да компенсира хода на амортисиори с рязане и правене на нова резба.демек да компенсира хода пример за реголираеми прожини.и ако сте пробвали дайте инфо става не става и така а и колко да се отрежат на пример.
×
×
  • Създай нов...