Jump to content

turieca

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно turieca

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Декларациите вече не важат, в Казанлък искат бележка от СБА в, която да пише, че имаш катализатор инак отстъпка няма освен ако не е отбелязано в талона както е при мен.Не знам как стана ама тва се удвои. Съжалявам.
  2. Декларациите вече не важат, в Казанлък искат бележка от СБА в, коята да пише, че имаш катализатор инак отстъпка няма освен ако не е отбелязано в талона както е при мен.
  3. Аз всех сивика на метанец, гори 5лв на 100 километра.Мотора е Д13Б2.
  4. След много търсене никъде не намерих файл с метан станциите в България и от два дена конвертирам координатите публикувани в списание МобилГаз в този сайт http://boulter.com/gps/?c=37+23.516+-122+0...
  5. един компютърджия съм и глеи как ма тормозиш хахахаха
  6. това е нещото което се чисти и се сваля не много трудно в долната маст на тавата влиза малко каркуч които пречи инак е лесно а за тази част която казвам ми трябва скайп да пратя на някои снимката да я постне тук п.с. а стана снимката гаврата се вижда в долния десен ъгъл в нея влиза 4-ри маркучета
  7. При мен го има този проблем от както купих колата Д13Б2. Открих една гавра /щот не знам как се казва часта/ която разпределя вакума в три различни маркучета в зависимост от това колко е топла колата. Намира се под всмукателните колектори и се навива в блока, отпред е като темпетатурен датчик, а на зад продължава цилиндър с 4-ри разклонения за вакумни маркучета. Това ако не работи правилно и си подава вакум където си поиска и става мармалад сега съм запушил една от посоките и колата ми работи нормално студена и топла, но при средно положение гасне /ни топла ни студена/ ако някои иска да му пратя снимка на нещото, че аз не знам как.
  8. Има ли някакво развитие, че и аз съм така. Взех хондичката с метанова уредба и си работи добре когато е топла, но пали само с много газ.Когато е студена пали отново с много газ запалва като задавена и ако не държа с педала оборотите гасне.Изчетах доста неща, но не смея още да я разбутам.Това е и на газ и на бензин, като на бензин мирише много когато запали.
×
×
  • Създай нов...