Jump to content

ShiningMoon

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ShiningMoon

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic D15Z8
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен
  1. Здравейте! Карам англичанка D15Z8 , въпросът ми е дали съм с демпферен маховик или не ?
  2. Не мисля, че е от охладителната система, защото стрелката се вдига и пада много бързо. Реално е невъзможно за толкова кратко време да вдигне или да свали температурата.
  3. Здравейте, Проблема е следният: онзи ден каkто си карах и видях че температурата ми е доста над средата. Отидох в сервиз и ми казаха че сичко по охладителната система си работи добре. По случайност или не, по същото време ми отказа и стрелката която мери бензина и лампата на резервата. Днес като се пребирах пак беше вдигнала градусите и забелязах че като и подам повече газ към 5-6000 оборота и стрелката на температурата се нормализира за секунди ? Ако имате някакви предположения помагайте Благодаря !
  4. Ако съм свободен може да мина да се запознаем
  5. И двете места ги знам и съм ходил. Ми не търся части, мисля си дали нямаше някакъв начин да се залепи. Ще поразпитам как стоят нещата с тия брони. Мерси за съдействието !
  6. Тъй като днеска си спуках задната броня и счупих 2 щипки, коио я държат, бихте ли ме посъветвали в Плевен къде мога да си реша проблема
  7. И при мен пише така за гумите. Даже пише при скорост ~160 km/h гумите ги дават 2,1-2 а при 160~ km/h 2,4-5 атмИначе си върви колата,но сякаш няма същата разлика както преди като се вклучеше, сякаш разликата не е толкова осезаема
  8. На мен ми пише точно такива с каквито съм и видях какво налягане ми трябва Иначе Втека ми е икономичния 1.5 114 коня където е 98 година
  9. Ако е прецакано нещо би трябвало и зелената лампичка Econo да не свети? А при мене си работи нормално или едното няма връзка с другото?
  10. Здравейте наскоро се заимах с Honda 5-та ген...Въпросите ми са два.1. Гумите са ми сезонни Мишелин 185/60 R14 колко атм е нормално да са?2. Преди да я обслужа Vtec-а се усеюаше чувствително, а сега имам чувството, че изчезна...сменил съм филтрите, ремъка+(ролки) и масло дали може да е нещо от тях ?Използвах търсачката, но не намерих точно това което ми трябва МЕРСИ !
×
×
  • Създай нов...