Jump to content

packman

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно packman

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Здравейте, имам нужда от помощ. Идва наред поредната смяна на масло. Въпросът ми е Accord Diesel 2004 има ли DPF и ако не, но сложа 5w40 DPF Castrol масло това ще окаже ли някакво влияние? Поръчах го от motorni-masla.com и от там ме насочиха да сложа 5w40 DPF. Но пък като ползвам официалния сайт на Кастрол за определяне на вида масло, който трябва да сложа нито един от вариантите не е препоръчаното ми от българския сайт. Въпросът ми е този модел от тази година има ли DPF и ако не, но сложа въпросното масло това ще окаже ли някакво влияние, особено ако е негативно?Благодаря за съдействието!
  2. Здравейте, имам нужда от помощ. Идва наред поредната смяна на масло. Въпросът ми е Accord Diesel 2004 има ли DPF и ако не, но сложа 5w40 DPF Castrol масло това ще окаже ли някакво влияние? Поръчах го от motorni-masla.com и от там ме насочиха да сложа 5w40 DPF. Но пък като ползвам официалния сайт на Кастрол за определяне на вида масло, който трябва да сложа нито един от вариантите не е препоръчаното ми от българския сайт. Въпросът ми е този модел от тази година има ли DPF и ако не, но сложа въпросното масло това ще окаже ли някакво влияние, особено ако е негативно?Благодаря за съдействието!
  3. Пичове, здравейте, искам по някакъв начин да си включа ipod, дайте идеи за адаптори и прочие?
  4. Пичове, аз филтър за климатика си взех от drive.bg, нормални цени и винаги са им налични
  5. Благодаря, помогнахте ми, ще се доверя на 0W30, весели празници и на вас
  6. Акордът е дизел 2.2, 2004 година. Снимки, честно казано нямам, или ако имам не знам къде са, не смятам за нормално, въпреки че много си харесвам колата и разчитам на нея, да я снимам и да я показвам на ляво на дясно. Не знам дали ще го разберете това, но както и да е, мое виждане е. До сега ползвах Motorex 0W40, и нямам някакви оплаквания, но пък и не разбирам твърде много от масла, общо взето имам средна обща култура по темата, но като чета по форума, може би към края на живота си кара колата да вибрира повече, което ми се струва непривично. И тъй като трябва в най-скоро време да сменям искам да направя нещо по-хубаво за колата. Мислех си за Кастрол 0W40, но след като прочетох, че не е най-добрия вариант, а и е доста скъпо се чудя вече какво. Мобил 1 също е вариант, но аз си мисля, че е нещо като Кастрол, така че бих избрал някаква алтернатива с по-добро съотнояшение пари качество. До колкото поразгледах Yacco e доста добро, особено за парите си, но не разбрах за акорд 7 какво точно масло слагате, така че ако може някой да посъветва, още повече ако предложи и някаква друга марка и се аргументира, бих бил много доволен, тъй като чета това е добро или онова, но рядко срещам аргументирани мнения, за издръжливост, почистване на двигателя, налягане, километри, на които издържа и прочие. И също, питах в Хонда и те ми казаха, че слагат 0W30, но на мен ми се струва, че за лятото ще е доста рядко и не ми се рискува да съкращавам живота и, още повече това е за цял свят, но едва ли някой от Хонда си е правил труда да изследва нашия климат, за да определи най-подходящия визкозитет. Благодарп!
  7. Пичове, здравейте, от 2 години карам Акорда и съм много доволен. Купих го на 57к км, надявам се да е реално на толкова, нямам никакви забележки, само консумативи съм сменял. Както и да е, искам да ви питам, какво масло слагате? В Хонда ми казаха, че 0W30 слагат, но на мен ми се струва прекалено тънко. До сега съм сменял 2 пъти с 0W40 Motorex. Искам да ви попитам какво е вашето мнение за тази марка и вискозитет и какво слагате вие и какво ще ми препоръчате?
  8. Здравейте, наскоро си купих акорд 2004 година, 2.2 дизел, и все още и свиквам. Много съм доволен, но все още има неща, които не знам. За това и пиша, значи не знам как да си проверявам разход и т.н., тоест не знам как да си включа бордови компютъра. Освен това не знам как да си прибирам страничните огледалата. Пробвах ръчно, но не поддават, не съм ги насилвал, но съм почти сигурен, че би трябвало да се прибират. Така че бих бил много доволен ако някой ми помогне за някой от двата проблема или и за двата.
×
×
  • Създай нов...