Jump to content

stivy

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно stivy

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Благодаря за отговора, срещнах противоречиви мнение, че с времето това се оправя, но явно ще водя колата на ремонт отново.
  2. Здравейте, Нормално ли е да вие ангренажен ремък след смяна на същият и ролките съответно? Дали с времето ще се оправи това виене след известен пробег? Колата е Акорд 2000 год. F18B2
  3. При мен на първо четене се оказа катализатор,възможно ли е,не трябва ли да светне лампа на таблото?Чудех се защо шума спира мине ли 2000 оборота.
  4. Да се оплача и аз,въпреки че при мен не тресе.Чува се странен шум и не мога да го локализирам от къде е-струва ми се че идва от двигателя.Самия шум е ламаринено дрънчене,не стържене а по скоро тупкане на метал в метал.И всичкия този досаден шум спира когато стрелката на оборотмера премине 2000.Тогава спира.
  5. Здравейте!Нов собственик съм на Хонда.Нормално ли е когато е само на контакт да се чува свистене от маркираната на снимката тръбичка?
  6. От два дена съм собственик на Акорд 1,8 S с десен волан,лошото е че и аз съм лайк на тема автомобили и остава да следя темата с интерес.Поне при мен не представлява особена трудност шофирането,но където карам няма голям трафик,така че не срещам особенна трудност с изпреварване.Само когато се наложи да спреш заради паркирани на платното автомобили и да изчакаш насрещно движещете се имаш почти нулева видимост.Още не съм минал през КАТ да видя дали ще ме връщат за фарове.В момента и аз търся информация за обръщане на волан или използване на камера.и след търсене намерих информациятук
×
×
  • Създай нов...