Jump to content

northern

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно northern

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Явни никой не кара такава а и никой не се интересува май...
  2. Здравей NikolayP,Би ли нахвърлял малко конкретни впечатления, как вози колата, какви са параметрите на разхода, има ли нещо което да трябва да проверя при покупката. Изтеглил съм си английски manual, имам и EPC за модела, ако желаеш мога да ти ги предоставя, просто вече не помня линковете от които ги теглих.
  3. northern

    Honda Stream

    Здравейте фенове,От няколко седмици чета ли чета из страниците на форума, намерих много и полезна информация. Решен съм да си купя нова(стара) колица и съм се спрял на споменатия модел. Притеснява ме слабото разпространение на модела в България, според вас ще бъде ли трудна подръжката? Вариантите са два 1.7 125 коня и 2.0 156 коня, годината е 2001, въпросът е колата да е добра, няма значение кой мотор ще е.Много бих се радвал някой собственик да сподели своите впечатления от колата, всички плюсове и минуси, благодаря ви предварително.
  4. Здравейте ,Абсолютно нов съм във форума ви, прегледах всички стари теми и не намерих подобна дискусия.Много полезна информация прочетох в тях. Мисля лятото да подменя фолксвагена си и се чудя дали да е Легаси или Акорд, държа да е комби.. Направи ми впечатление цената на колите в Англия и искам да Ви питам дали има проблеми с обслужването на десни волани, разни механични части и така нататък.. В какво се изразява шофирането с десен волан, недостатъците му какви са, има ли опция за обръщане на волана и всичко за което се сетите да изкоментирате.Благодаря ви предварително.ППСамода добавя че съм меко казано лаик с колите, ако не съм попитал правилно, извинете ме.Поздрави
×
×
  • Създай нов...