Jump to content

boneti

Фен
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от boneti

  1. продавам Хонда ЦР-В 1999г. на частиколата е катастрофирала и е бракувана.За колеги от форума ниски цени.тел;0894306044 и 0896466544
  2. въздуха го изкарахме но има некакви грешки които се появяват на тестера а лампата не свети.
  3. стигнахме до липса на захранване на абс модула оправихме го сега остават следните грешки 51-01 FAIL-SAFE RELAY FIALURE ,61-1 BATTERY VOLTAGE FAILURE
  4. ТАКАААА май го пипнахме проблема.Цял ден обезвъздушавахме и не спря да излиза въздух от задно дясно.Проблема е че още не знам от къде идва толко много въздух.А никъде не тече,дори не овлавнява.
  5. пак греда .помпата си беше в ред,но за всеки случай смених гумичките,но пак същата гадост
  6. ей здрави ЦРВта никой не иска части
  7. видях го когато свалях помпата днес,но небеше излязъл,беше на нивото на леглото на маншончето което държи казанчето.освен ако не трябва да е по надолу.а другата помпа(от донора за дирекцията) е по различна от моята и за това не успях да пробам с нея.
  8. днес реших да направя един опит.размених тръбичките на помпата дето е на сервото.резултата е предно десно влачи задно ляво се движи спокойно а другите пропускат както трябва от АБСа.преди това влачеше задно дясно,а предно ляво си се движеше свободно.дали пък проблема не е от АБСа?
×
×
  • Създай нов...