Jump to content

nelly

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно nelly

  • Ранг
    Начинаещ
  1. какво все пак става с жените в този форум....никой не се обажда....
  2. да бе ....ама процента на катастрофиралите жени е мнооооооооооого по-малък от процента на катастрофиралите мъже.Не искам да кажа че жените са по-дорби шофьори но със сигурност са по-внимателни и по -концентрирани .
  3. Е колежки и аз си мислех че ще съм първата жена тук,но явно не съм.Радвам се че има и жени ....всъщност аз като гледам шофьорите по пътя жените стават все повече така че няма нищо странно в това "жени във форума на хонда" какво толкова и ние си имаме коли и също се интересуваме от тях...
  4. Истината е че не е измислено много добре.Примерно сестра ми има книжка от 8 години....следователно не е млад шофьор.Да така е обаче тя започна да кара по-сериозно и по-често едва преди няколко месеца...какъв е извода че не е чак толкова важно от колко време е книжката ти.От друга страна има хора които учат в гимназия или там както решиха да наричат всички учебни заведения и си получават книжките от там.Тези хора са карали много много повече от тези които прмерно са взели книжка преди 2 год и от тогава не са се качвали на кола.И все пак един зравомислещ човек...който знае че не може сам да се оправи в града няма да излезе сам....Въпрос на мислене ..
  5. Искрено съжалявам за случилото се....Надявам се да се появи от някъде.Не искам да съм груба но вероятността да е вече продадена на части никък не е малка.За съжаление живеем в такава държава ....Аз съм от Габрово ще се оглеждам и тук за ттвоята кола!
×
×
  • Създай нов...