Jump to content

JEÐI

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно JEÐI

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Имаше 2 сивика , но шоуто правеше Скайлайн-а на Промод .
  2. Прав си че зависи от стила на каране и от свикването към една кола , пък и сивика е с по малък литраж.Абе и аз я карам с 50 на 5-та , ама по ми е тръпка при изпреварване от 80 -90 да бутна 4 или в тежки случаи 3-та , че да не се застоявам много зад колата, пред мен
  3. Ако разрешите да споделя и аз за каризмата , карам такава но 1.8 мАтор , 115 к.сСъс 1.6 са идентични . скоростните кутии са еднакви - на рено , но въпреки това са сполучливи и в повечето случаи не създават проблеми .Като се има в пред вид че на моята си и паля джапанките редовно .Карал съм и 1.6 мотора и не е като да не върви 200+ км/ч ги хваща .Човека на когото е, кара сивик икономичния В-ТЕК пак 90 коня , но казва че каризмата върви доста повече .
  4. Ами предполагам ще береш ядове ако си само с тези диоди, и без къси светлини.В закона мисля пише изрично : къси светлини!То и само на халогени не е разрешено.
  5. Погледни по капака , на тъмно дали искрят много кабелите. Т.е. гледаш дали има сияние около кабелите , подаваш рязко газ и пак гледаш за сияние. Може изолацията на някой от кабелите да е с понижено съпротивление или да има пробив .
  6. Възможно е да е вътрешно каре.Аз имам същия проблем и все още не съм установил със сигурност какво е.Но най вероятно е карето, но за да се разбере да ли е от него пак се искат кинти за подмяната му
  7. Благодаря за инфото Доста се рових из нета за тези протоколи но , много малко има писано, докато за ОBD II има доста софт доста неща понаписани .
  8. Здравейте на всички !Карам митсубиши , но много уважавам Хонда като коли! Колега Informer , имаш дълбок поклон от мен за творението ти ! И един въпрос , ако може: Има ли възможност въпросния проект , да стане съвместим с ЕКУ-то на митсубиши? До колкото знам на моята каризма ( 95г.) е с JOBD протокол , но не съм 100% сигурен.
×
×
  • Създай нов...