Lekspek 0 #1 Публикувано 29 Декември, 2015 Колеги извинявам се за глупавият въпрос предварително но някой може ли да ми постне снимка на предните габарити на Хонда Жазз с какъв накрайник е отзад лампичката ??? Ако е възможно някой да ми прати снимка.. искам да разбера дали са същите като тези отзад на номера ( там са без метално покритие в края на крушката.от тънките) до колкото видях отпред са кръгли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #2 Отговорено 29 Декември, 2015 Би трябвало да са като тези: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lekspek 0 #3 Отговорено 29 Декември, 2015 такива имам колега.. надявам се да са такива ! Ако са тези са същите като тези на номера.. Само че в едно видео ги даваха че са от круглите с метално накрая.. (като нормалните лампи) Знам ,че е най-добре да се отиде с крушката ,но не мога поради простата причина ,че не хващам часовете в които са отворени магазините,а не ми се сглобява и разглобява 2 пъти.благодаря все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #4 Отговорено 30 Декември, 2015 Това са стандартни габаритчета, същите остветяват и задния регистрационен номер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове